Gazonul artificial – noul trend

1 minute, 29 seconds Read

Gazonul artificial este noul trend in ceea ce priveste amenajarile de suprafete sportive. Balanta calitate/pret este cea mai buna reclama al acestuitip special de suprafata, apreciat atat de sportivii amatori cat si de cei profesionisti. Acest lucru a fost posibil datorita progreselor tehnologice din ultimii ani, care au perfectionat produsul si l-au diversificat. Astazi, putem vorbi despre gazon artificial special construite pentru jocul de fotbal, de tenis, baschet sau minigolf.

Tot din diversificarea acestui produs a rezultat si un al doilea domeniu al gazonului artificial, inafara celui sportiv: Gazonul decorativ, cel care inlocuieste iarba naturala si toate activitatile de intretinere aferente acesteia. Este un tip de gazon rezistent, care imita aproape toate proprietatile gazonului normal, fara a ne teme ca s-ar putea usca sau am putea aluneca pe acesta in cazul unor ploi abundente. Durata de viata a acestuia este data de catre mai toti producatorii undeva intre 8 si 12 ani, insa totul va depinde de felul in care ingrijiti suprafata respectiva. Nu ne referim aici la activitati precum irigarea sau nivelarea acestuia. In cazul unui gazon artificial decorativ, cea mai benefica actiune pentru a-i pastra starea de perfecta functionare este curatirea si reimprastierea uniforma a granulelor de cauciuc de la baza acestuia.

Prin urmare, daca sunteti dornici de a va amenaja propriul teren de fotbal, de tenis sau de baschet in curtea dumneavoastra, un teren din gazon artificial va fi, cu siguranta, cea mai buna afacere. Acatrans va ofera o varietate de terenuri de sport, adaptabile oricarei suprafete. Specialistii pe care ii avem, cu un portofoliu generos de lucrari de infrastructura sportiva la activ, va vor asigura cele mai bune solutii pentru ideea pe care o aveti. Gazonul artificial reprezinta noul trend in materie de infrastructura sportiva, atat pentru persoane fizice cat si pentru cluburile sportive.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.