Inel de logona solitair, cu trei pietre sau cu mai multe pietre

2 minutes, 7 seconds Read

images (3)Un inel de logodna reprezinta, de obicei, o investitie destul de considerabila, mai ales atunci cand viitorul mire urmeaza traditia de a cheltui echivalentul a doua salarii pentru achizitionarea acestuia. Alegerea unui inel pe care iubita l-ar purta cu placere pentru multi ani de la cererea in casatorie, prin urmare, este ceva care are nevoie de o analiza atenta, fiind, astfel necesar sa se tina seama de stilul si de gusturile personale ale domnisoarei. Cu posibilitatea de a alege inele de logodna Timisoara solitaire, cu trei pietre sau cu mai multe pietre pretioase, cumparatorul trebuie sa tina seama, de asemenea, de dimensiunea si forma degetelor purtatorului, astfel incat alegerea sa fie perfecta. Odata ce ai ales unul dintre aceste trei optiuni, poti sa cauti designul inelului de logodna online, iar bijuteria este gata de achizitionat.

Inelul de logodna solitaire – Alegerea clasica

Cand vine vorba de inele de logodna, multe cupluri doresc sa opteze pentru ceea ce este traditional, adica stilul solitaire. Desi inelele de logodna solitaire sunt dotate cu o singura piatra pretioasa, gama variata de astfel de inele nu este, in niciun caz, limitata. Stabilirea si alegerea metalului pentru bijuterie pot contribui in mare masura la aspectul finit, dar poate cel mai semnificativ este tipul pietrei pretioase utilizate si forma acesteia. In timp ce diamantele inca tind sa fie cele mai populare pentru inelele de logodna, rubinul, safirul si smaraldul sunt preferate de multe femei care doresc sa poarte ceva distinctiv, colorat si cu un simbol aparte.

Vezi si:  Cum iti alegi domnisoarele de onoare?

Inelul de logodna cu trei pietre pretioase – O alegere brilianta

Pentru cei care prefera un cadru ceva mai complex, inelul de logodna cu trei pietre pretioase ofera o alternativa atractiva la inelul solitaire clasic. Desi, in unele cazuri, acest stil de inel include trei pietre de aceeasi marime si forma, cel mai adesea acesta este reprezentat de o piatra centrala mai mare care este flancata de doua pietre laterale mai mici. De obicei, piatra pretioasa principala este diamantul, iar pietrele laterale sunt smaralde, sarife, rubine sau tot diamante.

Inelul de logodna cu multe pietre pretioase – O alegere indrazneata

Cand se doreste un design mai complicat, inelele de logodna cu mai multe pietre pretioase sunt alegerea excelenta. De obicei, designul unui astfel de inel are tendinta de a dispune de o piatra centrala mare, inconjurata de pietre auxiliare cu un aranjament care se potriveste, de cele mai multe ori, femeilor cu maini mai mari sau cu degete mai groase. Unul dintre marile avantaje ale inelelor cu multe pietre pretioase este varietatea designului si a pietrelor care pot fi incorporate.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.