Toppik – solutia inovatoare pentru parul (prea) rar

2 minutes, 30 seconds Read

Medicii dermatologi din toata lumea recomanda Toppik , mai ales in cazul celor ce si-au facut un transplant de par si acum asteapta sa apara rezultate concrete. Cu Toppik veti acoperi portiunile din scalp unde parul este mai rar, cu rezultate palpabile din primul moment. Fiind un produs american al celor de la Spencer Forest Incorporated, testat clinic si aprobat in Statele Unite ale Americii, el este folosit cu succes de catre peste 3 milioane de barbati si femei din toata lumea, printre care si celebritati importante de la TV.

Toppik este un produs revolutionar, 100 % natural si este alcatuit din nanofibre de cheratina pura, ceea ce-l face identic ca structura cu parul dumneavoastra natural. In plus, este perfect atat pentru femei cat si pentru barbati, fiind un produs unisex. Este ideal in cazul in care considerati ca aveti parul prea rar, iar daca au fost momente in care v-ati simtit incomod, acum acesta problema trebuie data uitarii. In doar cateva clipe veti avea un par ideal, pe care-l veti putea aranja in ce mod doriti dumneavoastra. De acum inainte nimic nu va putea sa va strice o intalnire de afaceri sau o serata la care pana acum ati evitat sa mergeti.

Indiferent de culoarea parului dumneavoastra, Toppik va poate ajuta. Acesta este disponibil in 9 nuante de culoare, deci este imposibil sa nu gasiti una care sa vi se potriveasca. Are avantajul de a sta fixat de parul dumneavoastra in orice situatie, fie ca este vorba despre vant, ploaie sau transpiratie, dar poate fi indepartat la fel de usor printr-o spalare rapida cu sampon. Pentru a aplica produsul Toppik puteti alege doua metode, ambele la fel de simple si de eficiente. Fie folositi flaconul cumparat si il scuturati peste zonele in care parul este mai rar, fie folositi aplicatorul de tip spray, care va da posibiliatea sa economisiti produsul prin aplicarea exacta asupra locul dorit. Indiferent de metoda folosita, nanofibrele vor ramane atasate de parul dumneavoastra chiar cateva zile. Faptul ca acest produs nu este detectabil nici macar de la distante foarte mici iti dau acea siguranta pe care alte produse nu o pot oferi. O peruca spre exemplu, oricat de bine executata ar fi, nu poate scapa privirilor atente, pe cand Toppik este aproape invizibil, confundandu-se cu parul propriu.

Vezi si:  Optiuni modele de rochii de primavara

In consecinta, daca doriti sa eliminati stresul provocat de faptul ca aveti parul mai rar decat ati dori, daca nu va simtiti plini de incredere si confortabil din cauza lipsei partiale a parului, este timpul sa incercati Toppik, singurul produs 100 % natural care iti reda aspectul pe care ti-l doresti, fara nici un efect secundar si testat deja in cele mai multe tari din Europa si Statele Unite ale Americii. Daca faptul ca peste 3 milioane de clienti satisfacuti nu este suficient sa te convinga sa incerci acest produs, atunci puteti incerca pentru inceput pachetul de 10 grame, suficient pentru a testa produsul timp de 30 de zile. Apoi cu siguranta veti alege pachetul de 25 de grame si aplicatorul spray pentru a obtine cele mai bune rezultate.

 

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.