Cu Lyoness, cumpărăturile online sunt acum și mai avantajoase

2 minutes, 10 seconds Read

Lyoness, comunitate internationala de cumparatori si Loyality Program pentru comert, pune la dispozitia membrilor sai, patru modalitati de cumparare. Lyoness este mereu în pas cu tehnologia, deoarece pe lânga diferitele posibilitati de a face cumparaturi, precum Cashback Card, Mobile Cashback si bonurile valorice originale/Gift Carduri, membrii Lyoness pot face oricând cumparaturi si de acasa. Acest lucru este valabil peste tot în lume! Cu Online Shopping,  membrii pot face cumparaturi oriunde si oricând. Si cel mai important beneficiu: primiti bani înapoi la fiecare cumparatura.

 

Faceti cumparaturi online – mai simplu ca oricând

Membrii profita desigur si de puterea comunitatii de cumparatori. În prezent, Lyoness ofera membrilor sai pe plan international, 3.200 de magazine partenere online din toate domeniile de activitate, si beneficii la peste 170 de milioane de produse si servicii. Membrii Lyoness se bucura pentru toate cumparaturile facute la partenerii comerciali, de pâna la 2% Cashback. Mai mult decât atât, acestia pot folosi toate avantajele Lyoness, precum ofertele online ale partenerilor comerciali. Membrii Lyoness gasesc aceste discounturi si beneficii pe site-ul www.lyoness.com la punctul din meniu cupoane de reduceri. În aceasta sectiune, partenerii comerciali Lyoness acorda printre altele, discounturi atractive pentru produsele comercializate, reducerea costurilor de expediere sau alte oferte speciale, adresate exclusiv membrilor Lyoness.

Prin Online Shopping, comunitatea de cumparatori Lyoness, îmbina cumparaturile pe internet cu avantajele Cashback. Astfel, a economisi, va deveni pentru toata lumea mult mai simplu.

Înregistrati-va  gratuit: Lyoness ofera tuturor celor interesati posibilitatea de a se înregistra gratuit si fara obligatii pe www.lyoness.com, pentru a profita de avantajele comunitatii de cumparatori.

 

Lyoness Child & Family Foundation si Lyoness Greenfinity Foundation

Cu ajutorul celor patru modalitati de cumparare, pe lânga faptul ca  economisesc bani, membrii fac si un bine. Fiecare membru contribuie activ prin cumparaturile lui, la realizarea proiectelor fundatiilor Lyoness. Fondurile generate astfel, sunt investite în proiectele sociale si educationale ale Child & Family Foundation, precum si în proiectele de protectie a mediului înconjurator,  derulate de fundatia Greenfinity.

Social Media si Lyoness

Lyoness foloseste diferite platforme Social Media, pentru a intra în contact cu membrii sai si cu toate persoanele interesate. Comunitatea de cumparatori ofera o gama larga de informatii – începând de la sfaturi si oferte exclusive pâna la noutatile din lumea Lyoness. Fanii si prietenii din mediul virtual, nu rateaza nici un cupon de reduceri si ramân mereu conectati la concursurile si jocurile cu premii. Astfel, vânatorii de comori sunt primii care afla, prin intermediul Social Media, lista câstigatorilor tragerii la sorti „Comoara cumparaturilor“, dar si cele mai interesante informatii de culise.

 

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.