Pensiunea Mellis, un loc in inima Clujului

Daca ai ajuns in orasul de pe Somes si cauti un spatiu de cazare Cluj Napoca unde sa te simti ca acasa, Pensiunea Mellis te asteapta cu bratele deschise si 23 de locuri de cazare, din care 17 in pensiune Cluj Napoca si 6 in apartamente de 3 stele in regim hotelier.

Camerele noastre sunt prevazute cu aer conditionat, televizor, telefon, internet prin wireless, seifuri, baie proprie cu hidromasaj si radio, apel de trezire, minibar, room-service. De asemenea, pensiunea Mellis dispune de spatiu de joaca pentru copii, gradina, piscine, sauna, servicii de spalatorie, parcare supravegheata, acces la gratar si incalzire centrala.

Tarifele de cazare Cluj Napoca in Pensiunea Mellis sunt de 90 lei pentru o camera single si 110 lei pentru o camera dubla. Costul pentru un pat suplimentar de o persoane este 30 lei, respective 50 lei pentru doua persoane.

Clientii nostri beneficiaza de urmatoarele servicii gratuite, cum ar fi: cafeaua si ceaiul de dimineata sunt din partea casei, comenzi taxi, informatii turistice si culturale, primirea si transmiterea mesajelor si a corespondentelor pentru turisti, servicii de secretariat (copiere documente, trimitere si primire a facturilor).

Accesul la piscina se face contra sumei de 15 lei, iar preturile la sauna per ora sunt de 15 lei pentru o persoana, 25 lei pentru doua persoane, 30 lei pentru trei persoane si 35 lei pentru patru persoane.

Pensiunea Melliscazare Cluj – se afla aproape de centrul orasului, in apropierea marilor centre comerciale: Kaufland, Metro, Praktiker, Cora, Polus Center sau alte obiective cum ar fi: Sala Sporturilor “Horia Demian”, Cluj Arena, Parcul Iuliu Hatieganu, Parcul Central, lacul Chios sau Hotel Sport.

Vezi si:  Cazare pe litoral in statiunea Mamaia

Dintre cele mai apropiate locatii, amintim: Fabrica de Bere Ursus, Institutul de Agronomie, Primaria si Prefectura Cluj, Casa de Cultura a Studentilor, Spitalul de Copii, Ginecologie I si II, Institutul Oncologic, clinici si spitale.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.