Pozitionarea corecta in bucatarie a unui frigider cu o usa

author
1 minute, 40 seconds Read


Ai ales sa cumperi un frigider nou si ai optat pentru unul cu o usa? Atunci felicitari, deoarece ai facut o alegere foarte buna. Singura intrebare pe care trebuie sa ti-o mai pui acum este urmatoarea: „Cum pozitionez corect in bucatarie un frigider cu o usa?”. Exact la aceasta intrebare o sa incercam sa iti raspundem prin acest articol.

Primul sfat, acesta fiind si unul foarte important, are legatura cu asezarea frigiderului cu o usa pe podea. Direct pe podea. Asadar nu recomandam ca sub acesta sa existe un covor sau alte materiale, iar motive sunt destule.

Acum, pentru urmatorul pas trebuie sa tii cont si de dimensiunile pe care le are noul tau frigider, deoarece o sa fii limitat de acest aspect (bineinteles depinde si de cat de mare este bucataria ta). Noi recomandam ca frigiderul sa fie pozitionat la indemana ta, cat mai aproape de zona in care iti petreci cea mai mare parte a timpului in momentul in care gatesti, astfel incat toate alimentele sa fie in imediata ta apropiere.

La fel de important este si distanta ce trebuie sa existe intre frigider si obiectele din imediata sa apropiere. Noi recomandam de obicei o distanta de 5-10 cm intre frigider si alte electtocasnice din dreapta sau stanga acestuia, iar pentru partea din spate noi recomandam undeva la 10-20, iar in partea de sus 30 cm (asta in cazul in care ai optat pentru un model mai inalt).

De asemenea este recomandat sa nu asezi frigiderul intr-o zona care va fi frecvent umeda (de exemplu l;anga ghiuveta), acest lucru scazand durata de viata a noului tau frigider cu o usa, existand riscul de aparitie a ruginii. Acelasi lucru este valabil si in ceea ce priveste sursele de caldura, fiind de preferat tinerea la distanta de acestea.

Vezi si:  Cum imi aleg aspiratorul robot?

Nu in ultimul rand trebuie sa tii cont si de preferintele tale, dar mai ales de design-ul bucatariei tale deorece, nu-i asa, trebuie sa fie in perfecta armonie cu aceasta, astfel incat aspectul sa fie unul placut.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.