Smart Sticky Note Printer- o imprimanta pentru notite autocolante compatibila Alexa

author
1 minute, 28 seconds Read

Amazon a inceput sa comercializeze o imprimanta pentru notite autocolante, Smart Sticky Note Printer, care are particularitatea de a fi compatibila cu Alexa.

Despre ce este vorba?

Smart Sticky Note Printer, este dupa cum o indica si numele sau, o mica imprimanta termica, care nu are nevoie de cerneala. Vei obtine astfel varianta imprimata pe hartie a unei liste de cumparaturi sau a unor notite mai importante pe care le poti printa in momentul in care ai nevoie de ele sau ti le amintesti.

Si cum este compatibila cu Alexa, este de ajuns daca ii cerem sa inceapa sa salveze o lista de cumparaturi sau un lucru important pe care trebuie sa ni-l amintim. Este chiar posibil si sa imprimam anumite jocuri.

Notite de toate culorile de lipit de birou

Chiar daca acest dispozitiv nu are nevoie de cerneala, va trebui totusi, sa fie conectat la un dispozitiv. Adica un aparat Echo care se vinde separat. Amazon furnizeaza o rola de hartie autocolanta in nuante de galben, dar mai propune si alte culori. Ideea nu este atat de rea si iti permite sa iti umpli biroul cu o multime de hartiute colorate.

Smart Sticky Note Printer face parte dintr-o initiativa Amazon numita Day 1 Editions. Clientii care sunt interesati sunt invitati sa precomande aparatele care ii intereseaza, un lucru care ii permite lui Amazon sa vada cat sunt de interesati. Produsul care primeste cele mai multe precomenzi, primeste liber la fabricare.

In aceeasi idee exista si un cantar de bucatarie, un orologiu, care sunt si ele compatibile cu Alexa. Din pacate, Amazon a vandut deja toate unitatile disponibile, 114 dolari pe bucata. Si cum este vorba despre o editie limitata, nu va mai produce. Dar cine stie? Daca cererea este cu adevarat mare poate va reface stocurile.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.