Reparatii auto facute acasa

1 minute, 49 seconds Read

Cum orice autoturism se strica, periodic suntem nevoiti sa mergem la un mecanic auto bun sau la un atelier de reparatii auto. De multe ori cand sunt probleme mai mari nu este de recomandat sa mergem la un mecanic auto nespecializat dar exista unele mici reparatii care pot fi facute acasa astfel salvand ceva banuti pentru bugetul familiei.

Sunt multe mici schimbari sau reparatii care pot fi facute acasa chiar si de un neprofesionist care stie sa utilizeze o surubelnita sau o cheie franceza, important este ca sa gasim si piese si accesorii auto la un pret rezonabil. Orice atelier de mecanica auto in general are magazinul de la care cumpara piesele cu care lucreaza si multi mai pun si un mic adaos la pretul de vanzare sa le iasa un ban.

Daca aveti o masina cumparata la mana a doua si nu aveti de unde sa investiti sume mari in masina, este posibil sa va uitati de doua ori la preturile practicate de atelierele de mecanica auto care sunt reprezentantii unor marci cunoscute, ei fiind obisnuiti cu preturi mai piperate atat la pretul pieselor cat si la manopera decat alte ateliere generale.

Exista insa unele locuri unde puteti achizitiona piesele si accesoriile auto necesare la un pret mult mai bun, magazine online sau firme importatoare si distribuitoare de aceste produse. De exemplu pe siteul strenger.ro puteti gasi un numar mare de lampi si proiectoare auto pentru diferite tipuri de masini, firma Strenger Er-Pol srl fiind importator si distribuitor de accesorii auto, lucreaza cu preturi foarte bune.

Vezi si:  Unde gasesti anvelope ieftine

Lampile si accesoriile auto dupa achizitionare pot fi foarte usor instalate, trebuie doar un pic de dexteritate, nu este nevoie neaparat sa mergem la un atelier de mecanica auto unde orice miscare se plateste. Daca nu va descurcati singur in mod sigur aveti un prieten sau un vecin caruia ii place sa lucreze pe masina proprie si in timp si-a dezvoltat dexteritatea de a lucra cu uneltele.

Astfel de reparatii mici facute in curtea casei sau in fata blocului ne pot ajuta sa mai economisim ceva bani in bugetul familiei, mai ales ca putem cumpara la preturi rezonabile toate tipurile de piese si accesorii auto pe internet.

author

strenger

Strenger Er-Pol srl, importator si distribuitor de piese si accesorii auto.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.