Sharm El Shake – O destinatie calda

2 minutes, 4 seconds Read

Sharm El Shake, a fost descris ca fiind un Las Vegas al Orientului Mijlociu si acest lucru inseamna ca exista o multime de cazinouri, baruri, restaurante, etc. pentru turisti. Fiind o tara musulmana ati putea fi surprinsi de aceste lucruri, dar Egiptenii sunt dornici de a gazdui turisti, astfel incat acestia sa se simta bine.

Viata de noapte in Sharm El Shake de obicei, incepe in jurul orei 21 PM si se termina tarziu in noapte, in functie de forma de divertisment pentru care optezi. Pentru o noapte mai autentica incercati cafenelele si barurile de beduini Sheesha care inchid in jurul orei 2 AM. Daca sunteti rezistent, cazinourile si unele baruri vor ramane deschise pana la ora 6 dimineata! Toate acestea au sisteme de supraveghere video ce pot detecta orice infractiune.

Daca sunteti in cautare de cluburi de noapte si petreceri du-te la Naama Bay si Hadabah caz in care veti plati in jurul valorii de 20 de euro pentru a obtine accesul, cost ce include, de obicei, o bautura gratis!.

Vremea in Sharm el Sheikh:

Starea vremii in Sharm El Shiek poate fi impartita in doua sezoane, de vara si de iarna. Iarna tine din octombrie pana in aprilie (vreme calduta si uscata), pe cand vara tine din mai pana in septembrie (vreme FOARTE calda si uscata). Acesta este faptul pentru care vremea face din Sharm el Sheikh o destinatie insorita atat iarna cat si vara. Practic tot timpul anului se poate vizita. Ploaia este inexistenta pe timpul verii, acest fapt facand ca multe veri consecutive sa nu existe macar o picatura de ploaie!

Vezi si:  Avantajele si dezavantajele cazarii in regim hotelier

Temperatura de vara (iulie-august) poate ajunge la 40 de grade, ceea ce face ca sedintele de piscina sau pe plaja, sa fie activitati absolut necesare! Din fericire, briza race a marii, ofera o oarecare usurare. Noaptea temperatura ramane ridicata, de obicei, in jurul a 20 de grade.

In luna septembrie si octombrie caldura nu este la fel de arzatoare cum a fost in toiul verii, dar este inca foarte fierbinte. Din 30 octombrie pana pe data de 20 noiembrie este o perioada foarte placuta pentru plimbari si vizite la obiective turistice. Cea mai racoroasa perioada a anului este din decembrie pana in februarie. Temperatura medie pentru aceasta perioada este de aproximativ 19 grade.

In martie si aprilie vantul Khamsin perturba uneori vremea frumoasa. Acesta este un vant cald care bate peste Sahara si poate provoca, uneori, furtuni de nisip sau de furtuni de praf.

Multe alte informatii folositoare va poate furniza o agentie de turism profesionista din Bucuresti.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.