Solutia perfecta pentru finisarea documentelor. De la officedirect.ro!

Incepand din luna ianuarie a acestui an, magazinul online officedirect.ro vine in intampinarea dumneavoastra cu o noua serie de aparate, ideale pentru o finisare profesionala a documentelor.

Asadar, inlocuiti metodele la care ati recurs pana acum pentru a realiza un perfor pentru ecusoane, un colt rotunjit pentru coli de hartie, ecusoane sau pentru cartile de vizita!

Perforatoare, multiperforatoare, aparate de rotunjit colturi – cu diferite raze de rotunjire, diverse aparate pentru diverse tipuri de perforatii, aparate speciale pentru finisarea calendarelor, toate sunt disponibile in sectiunea Tehnica de birou – Aparate finisare documente.

Cu ajutorul aparatelor pentru rotunjit colturi, puteti rotunji la colturi cartile de vizita sau alt tip de materiale. In cazul in care se opteaza pentru un multiperforator, este bine de stiut cu ce va poate fi util – acesta realizeaza: gauri rotunde, gauri ovale, dar totodata se pot rotunji si colturi. In vederea realizarii calendarelor de perete, optati pentru aparatul de finisare, care efectueaza: rotunjire colturi, gaura rotunda sau semirotunda.

Insa, oferta de tehnica de birou nu se limiteaza doar la aceste echipamente. Ghilotine hartie, testere bancnote, trimmere, laminatoare, distrugatoare de documente, aparate de biguit si microperforat, aparate pentru indosariat, le regasiti pe toate in magazinul online www.officedirect.ro. Ca modalitati de plata a articolelor comandate: plata ramburs (la livarare), ordin de plata, transfer bancar sau plata online cu card bancar.

Pe scurt, Office Direct inseamna: o oferta de produse ce se imbogateste continuu, livrare rapida si sigura, excelent raport pret-calitate, oferte atractive, personalizate.

De acum, realizati cu minim efort documentele in formatul de care aveti nevoie!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.