Tamplarie PVC cu perioada de garantie mare – caracteristica a calitatii

1 minute, 31 seconds Read

Indiferent ce ne achizitionam, si aici fac referire la produsele cu o valoare insemnata, precum un produs electrocasnic sau un laptop, perioada de garantie este foarte importanta, la fel sta vorba si cand ne indreptam atentia si spre tamplarie PVC, avand in vedere ca investitia este destul de mare, garantia ferestrelor trebuie sa fie pe masura. De aceea este indicat sa va indreptati atentia spre tamplarie PVC cu garantie cat mai mare, mai exact, perioada in care se afla in garantie intreg sistemul de tamplarie sa fie cat mai mare.

Spre exemplu, sistemul de ferestre termopan clasic Softline 70 VEKA se incadreaza in specificul general de garantie a producatorului german de ferestre VEKA, datorita calitatii superioare a profilului din care sunt realizate ferestrele, precum si celelalte componente, precum geamul termoizolant.

Atentia in momentul alegerii unui sistem de tamplarie PVC trebuie sa se indrepte spre garantia care se ofera, atat in ceea ce priveste garantia sistemului de montare, dar mai ales garantia duratei de viata a profilului PVC, dar si a sticlei, pentru ca si aceasta face parte din sistemul dde ferestre si este foarte importanta.

Daca doresti un sistem de ferestre termopan cu un design placut, dar, mai ales, cu o calitate superioara, alege sistemele de termopane VEKA deoarece acestea au garantia calitatii prin simplu fapt ca detin un nivel ridicat al garantarii montajului, profilului sau a sticlei.

In mod general, durata de viata a profilului PVC VEKA este de 25 de ani, practic, dupa minim 25 de ani probabil vei schimba tamplaria propriei locuinte, dar atunci probabil o va schimba urmasul tau de sange. De asemenea, garantia confectionarii si a montajului este de 5 ani. Daca in 5 ani nu se regasesc defecte ale construirii ferestrei sau a montajului, e clar ca nu vor aparea nici dupa acesti 5 ani. Sticla va avea si ea garantie de viata de 20 de ani.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.