Tendinte 2012 Rochii de Mireasa

1 minute, 22 seconds Read

Daca urmeaza sa faceti pasul cel mare in 2012, cu siguranta sunteti printre cele mai fericite femei. Unul dintre motivele principale este evident faptul ca veti fi gu siguranta niste mirese foarte frumoase, tendintele din acest an in materie de rochii de mireasa propunand creatii vestimentare parca desprinse din basmele cu zane si printese. Anul acesta aveti sansa sa purtati cea mai frumoasa rochie de mireasa.

Albul este mai spectaculos ca niciodata, iar frumusetea lui este potentata de dantela romantica si delicata. Miresele moderne pot alege stilul minimalist, inpirat din cultura urbana. Alte case de mode propun paietele si penele ca vedete ale acestui sezon.

Ca tendinta de ansamblu, se remarca creatiile romantice, insa la final mireasa trebuie sa aleaga dintr-o serie de rochii ce difera prin material, croiala si aplicatii, chiar daca in final toate sunt romantice.

In materie de culoare, albul ramane la putere, insa rozul pal este de asemenea foarte curtat de catre doamne. De asemenea, dantelele vechi cu o anumita patina a timpului sunt foarte apreciate de catre domnisoarele care doresc sa isi puna pirostriile anul acesta.

Se poarta evident stilul vintage-elegant. Aceasta idee presupune imbinarea imbinarea dantelei cu alte materiale. Dantela este un material care a fost folosit din cele mai vechi timpuri si evident confera o eleganta, inegalabila prin alt element, unei mirese, cat si mister si un sarm irezistibil.

Din punct de vedere al croielilor, anul acesta se pune foarte mult accentul pe silueta, evidentiindu-se fie bustul, fie talia, sau soldurile (prin rochia sirena). De asemenea, este foarte intalnita si croiala de tip minimalist. In sensul ca, detaliile ultra-feminine sunt eliminate, fiind superior apreciate liniile drepte, simple, care confera eleganta.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.