Tendinte nunta pentru 2021

author
1 minute, 36 seconds Read

Nunta este mereu un eveniment semnificativ si stralucitor in viata oricui. Si indiferent de problemele prin care trece societatea noastra, mereu au fost nunti, mereu sunt si vor fi. Si este si perfect normal ca fiecare dintre noi sa faca din acest lucru un moment cu adevarat magic, memorabil si impecabil. Bineinteles ca situatia sanitara actuala impune anumite schimbari sau reguli de respectat in origanizarea unor astfel de celebrari. Dar asta nu inseamna ca in anul acesta nu ne vom putea bucura de cele mai in voga tendinte.

O nunta boho-sic

O nunta boho –sic inseamna reverie, inseamna seninatate si o senzatie de armonie totala cu mediul, fara sa se piarda insa din individualitate. Decorul este unul in nuante de verde deci, cu iarba de pampas si cu flori uscate, mesele si scaunele sunt din lemn brut, din ratan sau din bambus. Iar textilele precum draperiile din macrame sunt cele mai in voga la o astfel de nunta.

Stilul Japandi

Japandi este un amestec incredibil intre minimalismul japonez si stilul scandinav. Invitatiile trebuie deci sa fie cat mai personalizate si nuanta de alb omniprezenta. Ornamentele sunt abstracte, sunt geometrice sau etnice, textilele din in sau bumbac iar vesela din ceramica sau din lemn.

Nuntile rustice vor fi si ele cele mai in voga in nou an. Si sa se celebrele nuntile intr-o casa de la tara. Este o modalitate excelenta de a crea cea mai frumoasa atmosfera. Lemnul va fi prezent astfel peste tot, la fel ca si compozitiile florale campenesti. Bufetul suedez poate sa fie inlocuit cu succes cu carute vintage cu mancare si fantanile cu ciocolata nu ar trebui sa lipseasca. Decorul este tot din metal, la fel ca si lampile.

Culorile in tendinte ale anului 2021, merg incredibil de departe de albul sau de cremul cu care am fost obisnuiti. Verdele menta, violetul, caramelul, mustariul, galbenul samopanie si albastrul sau turcoazul sunt cele mai frumoase nuante pentru noul an.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.