Ti-ai cumparat un BlackBerry Q10? Iata cum profiti de el la maximum

author
1 minute, 43 seconds Read

Daca iti plac vechile modele de telefoane, cu tastatura Qwerty, dar n-ai vrea sa renunti nici la experienta ecranului tactil, BlackBerry Q10 este gadgetul care le incorporeaza pe amandoua si care, fara a costa o avere, te tine la curent cu ultimele informatii, oferind o performanta foarte buna la utilizare.

Daca abia ai pus mana pe un astfel de telefon, n-ar strica insa sa afli cateva ponturi care te vor ajuta sa profiti la maximum de noul tau BlackBerry Q10.

Cum transferi datele din vechiul telefon in BlackBerry Q10

Daca inainte ai avut tot un model de BlackBerry, atunci ar trebui sa fie simplu: nu va trebui decat sa utilizezi serviciul BlackBerry Protect. Salveaza-ti datele in vechiul telefon, dupa care intra in BlackBerry Protect pe actualul gadget mobil, activeaza-l si apasa Restore.

In cazul in care faci trecerea la BlackBerry Q10 de la un iPhone sau un smartphone cu Android, utila ti-ar putea fi aplicatia Device Switch, cu ajutorul careia vei putea transfera contactele, evenimentele din calendar, fotografiile si filmuletele stocate in vechiul telefon.

Cum te bucuri de aplicatii Android, in mod normal inaccesibile

Unul dintre dezavantajele de a avea un BlackBerry Q10 este acela care gadgetul nu permite descarcarea unui numar mare de aplicatii Android. Ceea ce nu inseamna ca totul e pierdut! Poti incerca un truc. In primul rand, aplicatiile trebuie sa fie in format BAR. Seteaza-ti apoi BlackBerry Q10 in modul pentru dezvoltatori si conecteaza-l la laptop/PC.

Din acest punct, ai mai multe variante la dispozitie, una dintre ele fiind aceea de a folosi o extensie Chrome, numita BB10/PlayBook App Manager.

Vezi si:  Despre smartphoneuri si evolutia acestora

Cum sa economisesti bateriei

Crezi ca trecerea la BlackBerry Q10 va elimina problema bateriei care nu te tinea, inainte, nici macar o zi? Nu tocmai – cel putin nu daca nu pui in aplicare urmatoarele ponturi de utilizare! Spre exemplu, seteaza-ti fundalul negru, ajutandu-ti astfel ecranul sa foloseasca mai putina energie.

Apoi asigura-te ca aplicatiile tale nu ruleaza in fundal, dar si ca acelea pe care ti le descarci in telefon sunt salvate pe cardul extern, nu in memoria telefonului.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.