Allview X4 Soul, smartphone de ultima generatie!

Trei funcții impresionante ale telefonului Allview X4 Soul

author
2 minutes, 12 seconds Read

A patra generație a gamei Soul de la Allview, X4 Soul, este unul dintre cele mai bune telefoane din punct de vedere al raportului calitate/preț de pe piață. Un smartphone cu specificații la nivelul unor telefoane cu preț mult mai mare, care are o mulțime de funcții care să te convingă să-l cumperi. Mai jos, câteva din aceste funcții care ne-au plăcut, ne-au impresionat sau pe care le-am considerat suficient de importante pentru a influența decizia de cumpărare.

1. Funcția GIF

Ai o mulțime de funcții diferite ale camerei duale la Allview X4 Soul, printre care modul Night, Panorama sau Slow Motion. Cel mai interesant, însă, cu atât mai mult cu cât nu este întâlnit pe foarte multe telefoane, este modul GIF. La o simplă atingere, funcția permite efectuarea mai multor cadre succesive care vor forma o animație. Te asigur că te vei distra foarte mult folosind-o!

2. Funcția Take Anytime

Rămânem în același registru, pentru a-ți prezenta o altă funcție interesantă și foarte utilă a camerei lui Allview X4 Soul. Modul Take Anytime te ajută să prinzi cel mai bun cadru al unei imagini, fără teama că aceasta va ieși mișcată sau blurată. Alege-ți scena pe care vrei s-o imortalizezi și camera telefonului Allview X4 Soul va face o succesiune de fotografii din care, la final, o poți salva pe cea mai reușită. Pe încercate, este o funcție extrem de utilă la nevoie.

3. Senzorul de amprentă

Nu vrei să faci din smartphone-ul tău o carte deschisă pentru priviri indiscrete? Senzorul frontal de amprentă îți protejează terminalul pentru a nu cădea pradă vulnerabilităților. Mai mult, poți seta aplicațiile să se deblocheze doar după scanarea amprentei sau poți folosi doar amprenta unui deget pentru a intra în spațiul privat. Multe telefoane mai scumpe nu au acest tip de senzor sau au unul mult inferior. Senzorul de amprentă al lui Allview X4 Soul nu dă rateuri și alegerea poziționării sale pe butonul de Home este una fericită, întrucât alte modele, cum ar fi Huawei, au ales poziționarea sa pe spatele telefonului, unde este mult mai incomod de accesat. În plus, pe Allview X4 Soul poți alege să setezi mai mult de o amprentă care să permită accesul. De exemplu, degetele mari de la ambele mâini, pentru a putea debloca telefonul cu orice mână. Sau poți alege o altă persoană care să aibă acces la telefon, setându-i și acesteia amprenta.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.