Importdirect

Trusa de machiaj: 5 produse cosmetice care nu ar trebui sa iti lipseasca

2 minutes, 46 seconds Read

ImportdirectImaginea personala a devenit unul dintre lucrurile care ne preocupa destul de mult astazi, atat pe noi femeile, cat si pe barbati. Ne place sa aratam bine in orice moment si sa atragem priviri, insa probabil ca acest lucru nu mai reprezinta o noutate pentru nimeni. Stilul de viata modern este unul destul de haotic, in care timpul liber aproape ca a devenit un lux, fapt pentru care adesea ne ramane foarte putin timp pe care sa ni-l acordam facand ceea ce ne place. Moda este schimbatoare, de aceea este foarte dificil sa tinem pasul cu toate modificarile care se produc in acest domeniu.

In fond insa nici macar nu este necesar sa fim in pas cu tendintele de fiecare adata avand in vedere ca nu orice schimbare ne avantajeaza in mod vizibil. O imagine personala impecabila insa inseamna mai mult decat o tinuta, fapt pentru care trebuie sa acrodam o atentie deosebita si make-up-ului

Produsele de make-up sau produsele cosmetice pentr infrumusetare se regasesc astazi intr-o diversitate care poate depasi orice imaginatie, astfel ca trebuie sa recunoastem ca de foarte multe ori in mintea noastra se declanseaza adevarate paradoxuri atunci cand ne vedem pusi in situatia de a alege astfel de produse. Indiferent ca vei alege produse Max Factor, sau de la orice alt brand, cert este faptul ca vei avea in mod constant nevoie de cateva produse cosmetice de baza.

In acest sens, am alcatuit o scurta lista cu cateva idei de produse cosmetice care nu ar trebui sa iti lipseasca niciodata din trusa de machiaj.

Vezi si:  Ce cadou ii faci copilului tau pe 1 iunie?

Creionul pentru conturul buzelor.

Creionul pentru conturul buzelor reprezinta un produs de make-up care nu ar trebui sa iti lipseasca din trusa de machiaj dar nici din geanta avand in vedere ca acesta ne poate ajuta ne transformam buzele, sa le dam o alta forma, sa le facem mai pline etc.

Creion pentru contur ochii.

Se spune ca ochii sunt precum o oglinda a sufletului, fapt pentru care este important ca acestia sa primeasca o parte din atentia noastra. Creionul conceput special pentru a oferi contur ochilor este una dintre cele mai facile modalitati prin care ne putem contura subtil si elegant ochii . Opteaza pentru un creion contur care sa iti puna ochii cat mai bine in evidenta si cu siguranta vei fi o prezenta de invidiat.

Fardul de pleoape.

Pentru un machiaj de efect, va fi desigur necesar sa ai la indemana si un fard pentru pleope in conditiile in care acestea reusesc sa evidentieze foarte bine culoarea ochilor. Mai mult decat atat, un fard de pleoape potrivit te va ajuta totodata si in ceea ce priveste armonia cromatica a tinutei pe o vei alege.

Mascara.

Mascara sau rimelul reprezinta unul dintre produsele de make-up cele mai comune, astfel ca este lesne de inteles faptul ca nu ar trebui sa iti lipseasca niciodata din trusa de machiaj sau din geanta. Cu o mascara potrivita, genele tale vor arata mai lungi, mai pline, iar ochii tai vor iesi frumos in evidenta.

Rujul.

Rujul este de asemenea un produs de make-up cu o importanta de incontesat si este fara indoiala, unul dintre cele mai utilizate produse cosmetice. Un ruj potrivit nu doar ca ofera culoare buzelor, insa le ofera in acelasi timp si un plus de senzualitate, de feminitate si uneori, chiar si incredere in fortele proprii.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.