Unde gasesti anvelope in Timisoara la un pret bun

author
2 minutes, 1 second Read

Trebuie sa iti schimbi anvelopele de vara cu anvelope deiarna ? Daca cele vechi s-au stricat, este indicat sa cumperi unele noi cat mai rapid. Iata unde gasesti cele mai bune anvelope in Timisoara.

Anvelopele de iarna in Timisoara pot fi cumparate online, dar si de la targurile de masini si de la reprezentantele auto de unde ai cumparat masina.  Pentru c aacestea sunt diferite,pentru fiecare marca de masini in parte.

motorcycle-tyres-metzeler-me880-marathon-front-8b90e1f4896083d915-72-72-2-95-1
Anvelope pentru motocicleta

          Pretul anvelopelor in Timisoara , in functie de marca

Pretul anvelopelor in Timisoara, fie ca sunt de vara, fie ca sunt de iarna, difera in functie de marca acestora. Cu cat anvelopele in Timisoara sunt mai bune, cu atat pretul acestora este mai mare. Dar trebuie sat ii cont ca si materialul din care sunt cofectionate este de buna calitate, ceea ce inseamna ca au o durata de viata lunga. Iar anvelopele de iarna sunt mereu mai scumpe decat cele de vara,este un aspect de care trebuie sat ii cont.

anvelope-camioane-dunlop-sp-344-265-70-r19-5-140-3bd311f485448fffed-72-72-2-95-1
anvelope pentru camioane

Anvelopele second hand, mai ieftine

Daca te afli in cautare de anvelope ieftine de oarna,trebuie sa stii ca le poti cumpara afla ca poti hand de la targurile de masini, dar si de pe site-urile de specialitate. Anvelopele in Timisoara second hand  sunt ideale daca vrei sa faci economii la bugetul familiei si nu trebuie sa iti faci griji in privinta calitatii, caci sunt foarte bine verificate inaite de a fi scoase la vanzare.

Modelele de cauciucuri second hand au preturi  diferite, in functie de gradul de uzura, dar si de marcile acestora.Cauciucurile la mana a doua pot fi gasite si la service- urile auto. De asemenea, ele pot fi cumparate si de pe site-urile de specialitate, caci ofertele sunt nenumarate.

Este ideal sa le cumperi online,caci cei care vand anvelope in Timisoara posteaza si poze cu acestea. Daca le cumperi de pe site-uri, livrarea se face gratuit sau contra cost, in functie de firma de la care le cumperi.

motorcycle-tyres-bridgestone-bt45-r-140-70-18-tl-834c41f47be68ac6f5-72-72-2-95-1
Anvelope de firma

          Cauciucurile pot filuate si in rate

Anvelopele  in Timisoara, noi, pot fi cumparate si in rate. Acest lucru este cu atat mai bun, cu cat unii comercianti nu percep dobanda.

Pretul este in jur de 100 de lei, pentru doua cauciucuri, dar pot fi gasite si mai ieftine, dar si mai scumpe.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.