5 rase de pisici perfecte pentru apartament

author
1 minute, 28 seconds Read

Nu toate pisicile sunt facute pentru a trai la apartament sau in oras, dar unele dintre ele se pot acomoda foarte usor. Care sunt deci rasele de pisici care vor fi incantate sa imparta cu tine apartamentul?

Descopera cinci rase de pisici de apartament calme, care sunt incantate sa ramana in interior si sa imparta cu tine canapeaua.

Picisile Persane. O pisica de interior prin excelenta, pisicile persane sunt pisici calme, care vor aprecia sa leneveasca ore intregi la tine pe canapea. Cer insa destul de multa atentie si nu le plac absentele indelungate, deoarece adora mangaierile si relatia lor cu stapanul este una fuzionala.

American Curl. O pisica cu urechile mai curbate, pisica din rasa American Curl are un caracter mai bland si mai linistit. American Curl este de asemenea o rasa care se va arata jucausa exact atunci cand doreste.

Rasa Chartreux. Este rasa ideala pentru o viata in apartament. Este foarte calma si ascultatoare, va sti cum sa se adapteze perfect vietii la interior. Cu maiestuoasa sa blana in nuante de gri care da inspre albastru, va sti cum sa te seduca cu gentiletea sa si cu dulceata sa.

Ragdoll. Este o pisica gigant, gentila, care este compagnonul ideal pentru viata la apartament. Este inteligenta si dulce si adora mediul mai calm si mai securizant. Este foarte afectuoasa si adora contactul cu stapanii sai.

Sphynx. Este vorba despre o pisica ce nu lasa pe nimeni indiaferent. Altii o adora, altii nu dar in orice caz este o rasa de pisica unica, ce poseda foarte multe calitati. Pisica Sphynx este afectuoasa si calma si nu are nevoie de mai multă ingrijire ca o pisica de rasa clasica. Doar, pielea sa va trebui sa fie hidratata din cand in cand cu o crema.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.