5 servicii pe care o firma de mutari mobila ar trebui sa le ofere

1 minute, 59 seconds Read

Vrei sa te muti? Lucrurile pot parea foarte simple la o prima analiza, insa aproape orice mutare se dezvolta intr-o multime de probleme la care nu te-ai fi gandit: Mobila foarte grea care nu incape pe usa, piese fragile pe care nu ai cum sa le protejezi, lipsa organizarii, lipsa unei masini suficient de mare pentru a transporta toate obiectele pe care le ai, etc. Tocmai de aceea, din ce in ce mai multi oameni aleg sa externalizeze intregul proces de mutare catre o firma specializata in mutare mobilier. Una dintre aceste firme este IRSRelo. Faptul ca sunt destul de vechi pe piata si au reusit sa duca la bun sfarsit mii de mutari, ne-a facut sa le cerem o serie de sfaturi si o lista cu cele mai importante servicii pe care trebuie sa le ofere o firma de mutari.

Care sunt cele mai importante 5 servicii pe care le ofera o firma de mutari?

  1. Protectie pentru produsele fragile. Cutii, folie cu bule, accesorii pentru lipit si o serie de alte elemente de protectie, toate trebuie sa faca parte din oferta. In felul acesta, riscul de a ajunge la destinatie cu pierderi este unul foarte mic.
  2. Un parc auto cat mai mare. O firma de mutari nu are o singura masina, deoarece s-ar putea sa nu fie eficienta in toate situatiile. In general, este bine sa aiba la indemana cel putin 3-4 masini, cu diverse dimensiuni, in asa fel incat sa permita mutarea dintr-un singur transport in majoritatea situatiilor.
  3. Servicii de demontare si montaj mobilier. In foarte multe situatii, cea mai simpla varianta de a muta piesele mari de mobilier este de a le demonta si a le monta la loc atunci cand sunt la locul de destinatie. Pentru a lua  cat mai multe griji de pe umerii beneficiarilor, firmele de mutari trebuie sa ofere si un astfel de serviciu.
  4. Asigurare. Evident, o firma de mutari care se respecta trebuie sa asigure toate produsele pe care le muta. In eventualitatea unui incident, toate pierderile pot fi recuperate de la asigurator.
  5. Depozitare. Nu in ultimul rand, printre serviciile importante care trebuie sa fie pe lista firmelor de mutari se numara cel de depozitare. Nu de putine ori, exista perioade de timp in care mobila nu poate sa fie mutata direct dintr-un loc in altul, ci trebuie sa stea in alta parte. Serviciile de depozitare sunt, asadar, esentiale.
Vezi si:  De ce este bine sa te epilezi la salonul de infrumusetare in detrimentul epilatului acasa

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.