Ce trebuie sa stii despre Sofcanis? Pastile pentru afectiunile hepatice ale cateilor..

1 minute, 42 seconds Read

Printrecele mai intalnite probleme medicale la catei se nuara bolile ficatului. Mai mult de 5% dintre patrupezii care ajung la veterinar sufera de tot felul de patologii hepatice. Din fericire, exista destul de multe solutii care ii pot vindeca pe membrii necuvantatori ai familiei, una dintre solutii fiind sofcanis.

Daca ai un catel care sufera de varsaturi, diaree, sete, letargie, icter, hipoglicemie sau dificultati de respiratie, este posibil ca acesta sa aiba o problema hepatica, iar medicul veterinar sa recomande Sofcanis.

De ce Sofcanis?

Pentru ca este indicat in diverse disfunctii ale celulelor hepatice sau alte afectiuni care au legatura cu ficatul. Conform celor de la  https://www.monterovet.ro/, aceasta pastila reuseste sa aduca o imbunatatire considerabila a starii de sanatate, avand ingrediente si proprietati cat se poate de convingatoare.
In pastilute se gasesc urmatoarele ingrediente:

  • Complexul format din Silibina si Fosfolipide. Sibilina este extrasa din planta armurariu si are efecte antioxidante de pana la 10 ori mai puternice decat vitamina C sau E. aCeasta poate sa stimuleze regenerarea celulelor hepatice si reglarea enzimelor. Este ingredientul principal din pastile si poate sa imbunatateasca in mod considerabil calitatea de viata a cateilor.
  • Vitamina E. Este o vitamina care poate sa protejeze fosfollipidele membranelor celulare. Ajuta extrem de mult la detoifiere hepatica.
  • Zinc. In ceea ce priveste zincul, acesta este un mineral cu adevarat esential in alimentatie si ajuta foarte mult la productia de anticorpi.

Cum se administreaza Sofcanis?

Acesta poate sa fie administrat atat cainilor, cat si pisicilor, iar regula este simpla: se administreaza 2 comprimate a cate 25 de mg pentru fiecare 5 kg de greutate corporala. Comprimatele se administreaza in fiecare zi.

Vezi si:  ROLDA aniverseaza 15 ani presarati cu realizari, mii de animale salvate, lacrimi de bucurie si tristete, impreuna cu suporteri ca tine

Chiar daca pastilele sunt foarte eficiente, este recomandat ca administrarea lor sa se faca doar in urma sfatului primit de la un medic veterinar.

De asemenea, este recomandat sa nu se foloseasca pentru o perioada mai mare de 6 luni.

Comprimatele se pastreaza intr-un loc ferit de caldura si de umiditate si este bine sa stea cat mai departe de ochii curiosi ai copiilor i evident, ai animalelor de companie.

 

 

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.