Ascensiunea jucariilor din lemn

author
1 minute, 59 seconds Read

Daca pana nu demult jucariile din lemn au cam disparut din peisaj, in ultima vreme se observa o crestere a interesului pentru acestea. Deoarece din ce in ce mai multi parinti doresc jucarii ecologice pentru copii lor, realizate din materiale naturale care nu le afecteaza sanatatea.

Simti ca micutul nu apreciaza jucariile pe care i le cumperi? Nu te impacienta, multi parinti trec prin asemenea experiente si sunt in cautarea unor jucarii care sa le atraga atentia pentru mai mult timp. Problema o constituie si faptul ca vede la TV tot felul de jucarii moderne si, sa fim sinceri, sunt cam scumpe, dar copilul nu intelege asta. O alternativa buna ar fi sa cumparam jucarii din lemn.

Parintii trebuie sa se orienteze sa cumpere pentru copii jucarii care sunt realizate din materiale inofensive si care provoaca copilul la joaca, dezvoltand imaginatia. Jucariile pur si simplu trebuie sa ajute la dezvoltarea abilitatilor motorii si cognitive, dar sa contribuie si la dezvoltarea creativitatii.

Majoritatea jucariilor care se gasesc in magazine in ziua de azi sunt zgomotoase si destul de complexe, implicand copilul in multe activitati. O parte din ele sunt destul de interesante si benefice, dar trebuie sa realizam faptul ca o jucarie pentru bebelusi, nu are doar rolul de a-i distra. Jucariile din lemn, pe de alta parte, sunt destinate in special bebelusilor si au rolul de a le stimula simturile. Acestea sunt mai rezistene si realizate din materiale naturale…din lemn. Alegerea unor jucarii din lemn educationale poate fi cea mai buna solutie pentru bebelusul tau.

Jucariile din lemn reprezinta o buna metoda de a da aripi imaginatiei copilului. Pe langa faptul ca acestea sunt facute din materiale naturale si dezvolta creativitatea, sunt de asemenea si frumoase. Noile modele de jucarii din lemn sunt colorate, facute din mai multe parti si pot fi transmise din generatie in generatie.

Vezi si:  Scaune de masa pentru bebelusi

Cum copilaria si jocurile pe care le fac cei mici au la baza realitatea, jucariile din lemn sunt foarte bune pentru asa ceva. Multe din jucariile din lemn care se gasesc pe piata pot recrea realitatea; exista astfel de jucarii care pot face o mini bucatarie pentru micuti, o mini casuta etc.

Aceste jucarii din lemn ofera micutilor o experienta aparte. Asta datorita faptului ca sunt rezistente, se simt total diferit la atingere decat cele de plastic, arata bine si sunt colorate cu vopsele naturale ce nu afecteaza copilul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.