Bancurile, o resursa de fun infinita

1 minute, 43 seconds Read

Bancurile sunt infinite. Nu exista tema care sa nu fi fost abordata in bancuri. De la clasicele bancuri cu bula, pana la bancuri cu pirati, cu blonde, cu politicieni, preoti s.a.m.d. In fine, orice situatie sau persona pot deveni un banc, sau mai mult, chiar si experientele si trairile proprii se pot transforma in bancuri. Nu trebuie decat sa cautam latura umoristica a situatiilor pe care le traim.

Cel mai cunoscut personaj al bancurilor este, bineintele Bula. Bula este un personaj care da viata bancurilor romanesti. Este lipsit de intelegenta, lenes si las. In bancuri este pus mereu in dificultate si de obicei alege variantele cele mai proaste pentru a solutiona o problema. Tocmai asta face deliciul bancurilor, stangacia noastra a oamenilor in diferite situatii este de fapt ironizata si transpusa in bancuri.

Pe langa distractia pe care o ofera, bancul, in general, transmite si invataturi, care pot avea si un rol educativ. Totul tine, insa de umorul nostru, de creativitate si de spontaneitate. Unii prefera sa improvizeze si sa isi aduca aportul asupra bancurile, altii le zic asa cum le-au auzit sau cum le-au citit, insa cei mai multi le uita dupa ce le aud pentru prima data. Pentru unii bancurile sunt modalitati de a-si invinge timiditatea, in timp ce pentru altii sunt adevarate arme, pe care le folosesc pentru a starni rasul celor din jur.

Daca deja v-am stranit curiozitate si vreti sa memorati cateva bancuri, pe internet puteti gasi mii de pagini. Cu o simpla cautare puteti sa va binedipuneti si asa va veti putea surpinde in mod placut prietenii la urmatoarea intalnire. Memorati o serie de bancuri bune pe care sa le spuneti mai departe cu prima ocazie. De la altii prietenii veti afla si alte bancuri si asa veti reusi sa va exploati latura umoristica. Cu siguranta, prietenii vostri vor rade copios mai ales de modalitatea voastra de a le povesti, dar asta este si ideea unui banc, insa pana la urma totul depinde de dezinvoltura si dorinta voastra de a le smulge zambete in orice situatie.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.