image1

Ce activitati anima vacanta turistilor in Costinesti?

2 minutes, 26 seconds Read

image1Costinestiul este una dintre cele mai cautate statiuni de pe litoralul romanesc, fiind locul in care an de an ajung zeci de mii de turisti. Incepand din iunie si pana la mijlocul lunii septembrie, acest loc se transforma intr-o destinatie excelenta pentru distractie, dar si pentru relaxare, unde pot veni atat tinerii care vor sa uite de scoala si de facultate, cat si familiile care vor sa ia o pauza de la cotidian si de la viata de zi cu zi, plina de  responsabilitati. Inainte de a-si rezerva o vacanta in Costinesti, turistii trebuie neaparat sa stie ca aici au la dispozitie o gama larga de activitati de care se pot bucura, astfel incat in fiecare zi sa intreprinda activitati interesante si totodata interactive!

Sport pe plaja

Pentru inceput, cei care planuiesc sa vina in Costinesti in sezonul estival trebuie sa stie ca au la dispozitie suficient loc pentru a se bucura de numeroase sporturi pe plaja. Volei, fotbal, batmington: acestea sunt doar cateva dintre sporturile practicate vara de vara pe nisipul fin. Cea mai buna zona pentru astfel de activitati este cea din apropiere de Obelisc, acolo unde plaja este suficient de lata pentru a-i gazdui pe cei care vor sa faca miscare atunci cand considera ca s-au bronzat destul.

Plimbari cu vaporasul

Cu plecari din apropierea Obeliscului, plimbarile cu vaporasul se numara printre activitatile interesante de care pot beneficia turistii in Costinesti. Majoritatea plimbarilor dureaza aproximativ 30 de minute. Barcutele mici, rapide si cochete merg pana la epava Evanghelia, inconjurand-o, astfel incat turistii sa poata vedea de aproape ambarcatiunea care a devenit peste vreme un simbol al statiunii. In timp ce se afla pe valurile Marii Negre, cei care aleg plimbarea cu barca pot descoperi inclusiv istoria epavei, traind timp de o jumatate de ora o incursiune in trecut. De aceasta activitate se pot bucura atat adultii, cat si copiii.

Distractie pe banana sau pe salteaua gonflabila

Tinerii curajosi, care isi doresc adrenalina pot alege sa se bucure de distractia pe banana sau pe salteaua gonflabila. Trase de ski-jeturi rapide, bananele si saltelele gonflabile merg suficient de mult in larg, pentru a face turistii sa simta emotii greu de egalat. Cei care aleg aceasta metoda de distractie sunt, insa, intotdeauna in siguranta, pentru ca poarta veste de salvare.

Muzica pana in zori in cluburile de pe faleza

Dupa caderea serii, toata lumea este asteptata in cluburile de pe faleza, care isi asteapta oaspetii pentru a petrecere pana la rasarit. Turistii isi pot alege locul preferat in functie de muzica si de tematica petrecerilor. Mai mult, vara de vara, in Costinesti au loc inclusiv numeroase concerte, astfel incat nimeni sa nu aiba timp sa se plictiseasca!

Indiferent de activitatile pentru care opteaza oaspetii Costinestiului, atunci cand obosesc, se pot retrage la vilele minunate, gasite pe site-ul www.cazarecostinesti.ro, pentru a se odihni si pentru a se pregati pentru o noua zi plina de distractie si adrenalina!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.