Cum sa cumperi piese auto la cele mai mici preturi online

author
1 minute, 29 seconds Read

Din cate am vazut, apar tot mai multe magazine de piese auto pe piata online. Tinand cont ca sunt din ce in ce mai multe masini pe piata, mi se pare si normal ca sa apara si magazine online pentru acestea. Doresc sa va ofer un sfat despre cum puteti achizitiona o piesa auto, sau mai multe, la cel mai mic pret, folosind aceste magazine.
In principiu, cele mai multe magazine de acest gen detin un cod unic pentru fiecare piesa, fie afisat, fie nu. Acest lucru ne faciliteaza compararea cat mai rapida a preturilor dintre magazine. Unele dintre magazine confera chiar si cautarea dupa codul piesei, pentru a gasi cat mai rapid piesa, insa altele nu. Asta implica cautarea manuala a piesei respective pentru compararea preturilor. Un exemplu de magazin piese auto ce confera facilitatea de cautare dupa cod este motorcarsauto.ro . Autokarma din pacate nu detine aceasta facilitate, si nici nu au dorit sa afiseze cumva codul piesei in momentul in care intri pe ea, deci nu doresc sa ne lase sa comparam preturile corect. Ce e drept e buna politica asta, insa doar pentru ei, nu si pentru noi.

Sunt mai multe magazine unde putem cauta si verifica preturile, ca sa ne ajutam pe noi sa facem economii.

In acelasi timp trebuie sa tinem cont si de ofertele lor, si anume de transport, de locatie, greutatea pieselor, ca sa nu ne amagim ca facem o comanda ce costa 200 lei de exemplu, iar la transport dam 50 lei. Poate unul din magazine le vinde la 220 lei cu transport gratuit.

Vezi si:  Care este cea mai buna modalitate de transport catre Germania

Asa ca mai bine verificati in prealabil toate aceste informatii. In fond economia este pentru dvs, nu pentru ceilalti. Nu are rost sa aruncati pe geam cu banii, asta desigur, daca doriti sa nu faceti asa ceva.

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.