K11

De ce ar trebui să montezi un kit camere de supraveghere la domiciliu?

2 minutes, 51 seconds Read
K11
K11

Camerele de securitate instalate la domiciliu îţi permit să supraveghezi casa atât din interior, cât şi din exterior şi acţionează ca o pereche suplimentară de ochi şi urechi care monitorizează activitatea. Astfel,  un kit camere de supraveghere are potenţialul de a descuraja infracţiunile şi permite monitorizarea de la distanţă a animalelor şi a copiilor.

Beneficiile camerelor de securitate la domiciliu

  • Unul din principalele avantaje ale unui kit de camere de supraveghere instala la domiciliu este liniştea sufletească pe care o aduce. Acesta creşte gradul de securitate şi îţi permite să obţii sau alerte pe smartphone sau computer imagini din interior sau din exterior în flux live, de oriunde te-ai afla.
  • În cazul unui furt, imaginile sunt utile pentru a depista infractorul şi a recupera mai repede bunurile, sau pentru a valida cererea către compania de asigurare şi a fi despăgubit.
  • Sunt de ajutor pentru a putea monitoriza de la distanţă copiii sau animalele de companie de acasă. Sunt camere cu recunoaştere facială care pot trimite notificări, astfel încât părinţii să ştie când a ajuns copilul acasă. Sistemele audio bidirecţionale instalate pe camerele interioare pot fi folosite ca un interfon şi permit să comunici vizual şi audio cu familia atunci când eşti la distanţă.

Sunt utile camerele de supraveghere pentru protecţia casei?

Un kit de camere de securitate la domiciliu este un instrument excelent pentru protecţia locuinţei şi poate funcţiona ca factor de descurajare a infracţiunilor. Spărgătorii evită să acţioneze pe proprietăţile care au camere de securitate vizibile şi, dacă, totuşi, are loc o spargere, vor fi probe pentru prinderea hoţilor sau validarea cererilor de despăgubire din partea asiguratorilor.

Camerele de supraveghere mai avansate, cu filmare 2K sau 4K, pot identifica maşini, oameni şi alte obiecte sau fiinţe în mişcare. Această tehnologie foloseşte mai mulţi pixeli în imagine şi captează mai multe detalii, permiţând identificarea numărului de pe plăcuţa de înmatriculare sau a caracteristicilor faciale.

De ce să ţii cont când alegi un kit camere de supraveghere

Când instalezi un kit de camere de supraveghere va trebui să alegi dacă vrei să înregistrezi imagini continuu sau pe baza unui declanşator de mişcare. Înregistrarea continua îţi oferă garanţia că nu vei pierde nimic, dar necesită lăţime de bandă Wi-Fi şi nu este potrivită pentru camerele cu baterii. Imaginile ar trebui stocate pe camera sau pe un server în cloud de unde să poată fi accesate o anumită perioadă de timp.

De asemenea, camera ar trebui să trimită alerte de mişcare şi notificări pe smartphone sau tabletă şi să transmită rapid videoclipuri clare şi de bună calitate.

Sursa de alimentare este o altă caracteristică importantă pentru camerele de securitate. Dacă vrei o cameră wireless, alege un model alimentat cu baterii sau curent. Este de preferat a doua variantă, dar nu întotdeauna există şi o priză disponibilă în locul unde este instalată cameră. Prin urmare, utilizarea ambelor variante îţi va permite să plasezi camerele oriunde doreşti.

Alte caracteristici importante ar fi viziunea nocturnă, sistemul audio bidirecţional, sirene sau reflectoare ca elemente suplimentare de descurajare a infracţiunilor şi o aplicaţie pe mobil uşor de utilizat.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.