De ce este bine sa te epilezi la salonul de infrumusetare in detrimentul epilatului acasa

author
1 minute, 30 seconds Read

Desi multe femei prefera sa se epileze acasa, din cauza banilor, al lipsei de timp sau chiar din pudoare, epilarea profesionista de la salon este mult mai eficienta. Motivele sunt nenumarate, insa, cele mai importante sunt: tehnologia avansata in materie de epilarea definitiva sau cea cu ceara, iar un alt motiv ar fi profesionalismul si rapiditatea de care dau dovada cei mai multi specialisti din estetica medicala.

Epilarea definitiva cu ajutorul laserului IPL se poate face doar la salon, acest tratament de inlaturare a pilozitatii devenind cel mai bun si eficient din intreaga lume. Tratamentul este unul de lunga durata, se face in 5-6 sedinte si dureaza 5 luni, insa, rezultatele sunt vizibile pe un termen indelungat, de aproximativ 6 ani de zile. Un alt avantaj important pe care il are epilarea definitiva cu IPL, este faptul ca in timpul procedeului, pacientul nu simte nicio durere, ci doar o simpla senzatie de cald in zona tratata cu laserul, senzatie ce va disparea dupa cateva ore. De asemenea, acest tip de tratament se poate aplica in orice parte a corpului, chiar si in zona fetei sau in cea inghinala, fara sa existe vreun risc de iritatie sau ranire.

Epilarea cu ceara la salon este mult mai avantajoasa decat cea de acasa, datorita timpului scurt in care se face tratamentul de catre specialistii esteticii medicale, dar si datorita riscului minim de ranire la care se supune pacientul. Tototdata, ceara epilatoare folosita in saloanele de specialitate, este de unica folosinta, aceasta fiind cea mai buna datorita lipsei de bacterii care va pot infecta.

In plus, preturile pentru epilarea la salon sunt mici si per total, cele care aleg o epilare profesionala in detrimentul uneia acasa, ies mai castigate atat din punct de vedere financiar cat si din punct de vedere al aspectului si al timpului economisit.

 

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.