De ce unele vidanje sunt mai ieftine

De aproape un an am deschis o afecere nou pe piata din Romania : intermedieri servicii on-line. Bine se poate spune ca este o afacere noua pentru minemai mult , pentru ca probabil in Romania mai sunt astefel de afaceri. In fine, una dintre servicii se ocupa cu intermedierea de servicii  vindaja si desfundare canal.

Ce inseamna asta ? am facut un site, l-am promovat pe  Google si acum primesc comenzi si l-e dau mai deparate.Toate bune si frumoase pana cand am avut surpriza ca de fapt marea criza mondiala cel putin la nivelul tarii noastre se mai numeste si ,,marea lene’’. A durat destul de mult sa gasesc parteneri cu care sa lucrez pentru ca multi dintre ei nu lucrau pe ,, caldura’’.

De curand am avut o cerere de o oferta de la un client caruia i-am facut o oferta de pret si care in mometul in care i-am dat-o mi-a spus cu stupoare ca este de doua ori mai mult decat cei cu care lucrasera el pana atunci; in acel moment nu am inteles  ce se intampla de fapt.

La vreo doua saptamani dupa ma suna cineva care ma injura si dupa un sfert de ora dupa ca m-am tot certat cu el si i-am explicat ca de fapt eu nu am masini si ca lucrez prin parteneriat omul s-a mai calmat si mi-a spus oful lui: Curtea lui se gasea langa o gura de canal si in fiecare dimineata acel canal mirosea foarte urat si nu intelegea de ce. Mergand la primari sa faca o sesizare a cunoscut mai multi oameni care i-au dat rapuns : o vidanja in loc sa plateasca la canal autorizat pentru a diversa mizeria , o deversa in canalul stradal, iar cand Politia comunitara venea la fata lucului dadeau o spaga si totul se rezolva.

Vezi si:  Lucruri interesante pe care trebuie sa le stii despre saltea si despre somn

Astfel neplating autorizatii, gura canal, taxe primarie si asa mai departe,  si sfidand orice regula de bun simt acestia isi permit sa ceara un pret mai mic pentru serviciile lor de vidanjare.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.