Sfaturi privind alegerea furnizorilor

1 minute, 36 seconds Read

Ca in orice domeniu in care oamenii sunt nevoiti sa aleaga, dar nu sunt specialisti in domeniul respectiv, consultarea clientilor joaca un rol esential in bunul mers al afacerii furnizorului. Astfel, orice forma serioasa furnizoare de solutii de gazon artificial are si o strategie bine pusa la punct cu privire la acordarea de consultant specializata in mod gratuity, pentru ca potentialul client sa fie satisfacut de serviciile care I se ofera si sa aleaga in cunostinta de cauza.

Ca in orice alegere pe care o facem, raportul calitate-pret este, probabil, cel mai important factor decisional. “Da si nu” ar spune un furnizor serios de gazon artificial. “Nu”, deoarece un prêt mai scazut implica utilizarea unor material de slaba calitate, ce nu ofera o longevitate asa mare incat sa va recuperati investitia si eventual sa intrati pe profit, asta in cazul in care doriti sa investiti in terenuri sportive pe care sa le oferiti mai apoi spre inchiriere. Va pacaliti prin faptul ca detineti terenuri sportive atragatoare si amenajate pe bani putini, la costuri de intretinere aproape zero. Multi antreprenori au gandit asa si dintr-odata s-au vazut nevoiti sa reinvesteasca in amenajarea terenului, au ales Solutia furnizorului privind standardul de calitate afferent destinatiei terenului amenajat.

Gazonul artificial nu este o afacere care se face “dupa urache” in cazul in care nu sunteti specialist. In cazul in care doriti sa investiti in terenuri de fotbal, acestea trebuie sa respecte anumite standard reglementate di FIFA si UEFA cu privire la materialele folosite pentru a asigura participantilor o fluenta a jocului si elimina expunerile la eventualele accidentari pricinuite de starea terenului. In acest fel veti fi sigur ca asigurati clientilor dumneavoastra cele mai bune conditii, iar investitia dumneavoastra, desi semnificativa, va fi de lunga durata si cu o probabilitate mare de amortizare si mai apoi, profit. Asadar, ascultati de sfaturile furnizorului si nu ezitati sa-l consultati cu privire la destinatia si utilizarea amenajarii de suprafete sportive.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.