Descopera totul despre TikTok

Descopera totul despre TikTok

author
1 minute, 30 seconds Read

   Cum poate fi accesata aceasta aplicatie?

Este foarte simplu, tot ce ai de facut este sa descarci aplicatia in mod gratuit din Google Play sau App Store. Dupa ce ai descarcat-o poti apasa butonul Autentificare si iti vei crea cont. Te vei  putea obisnui extrem de repede cu aplicatia deoarece seamana foarte mult cu alte aplicatii pe care in mod sigur le folosesti din social media.

Cum poti face un videoclip pe TikTok?

Videoclipul se inregistreaza atunci cand tii apasat butonul rosu, mai mult de atat poti folosi si functia Zoom prin glisarea butonului rosu in sus pe ecran.

In filmulet se mai pot adauga pe langa sunete si diferite optiuni. Mai mult de atat tot in filmulet mai poti modifica fontul, fundalul, culoarea sau alinierea.

De ce este atat de populara aceasta aplicatie?

Aplicatia TikTok ajuta la formarea unei comunitati cu utilizatori diferiti care au aptitudini din punct de vedere culturale total diferit.

Trebuie sa mai stii ca in primul trimestru al anului 2019 aplicatia TikTok a ajuns pe locul 3 in topul celor mai descarcate aplicatii din lume. Aceasta aplicatie a intrecut in popularitate aplicatii precum Facebook sau Instagram.

Initial TikTok s-a numit “ A.me” si a fost lansata in China, in luna septembrie a anului 2016. Dupa care in  anul 2017 a fost lansata si in afara Chinei si atunci a primit numele de TikTok.

Averea celui care a inventat TikTok este destul de impresionanta. Zhang Yiming are 35 de ani si are o avere impresionanta de 16 milioane de dolari. Acesta face parte din topul celor mai bogati oameni ai Chinei si se situeaza pe locul 13. Zhang Yiming locuieste in orasul Beijing si numele sau semnifica un vechi proverb chinezesc care se traduce prin „surpinde-i pe toți de la prima încercare”.

Vezi si:  Alegerea unei tablete Android

Acceseaza capitalul.ro pentru mai multe stiri din social media.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.