Living room interior in luxury industrial style

Îți dorești un living de invidiat? Iată cum îl poți amenaja modern, fără a cheltui o avere!

2 minutes, 15 seconds Read

Living room interior in luxury industrial styleSimți că decorul din living nu te mai reprezintă și ți-ai dori o tentă modernă, care să se încadreze în cele mai noi tendințe de amenajare interioară? Acum este momentul să faci o schimbare apelând la doar câteva trucuri ce vor transforma livingul tău într-o încăpere de invidiat. Iar dacă nu vrei să cheltui o avere, am pregătit pentru tine câteva soluții utile pe care le poți pune în aplicare:

  • Integrează decorațiuni potrivite

În orice încăpere, decorațiunile sunt cele care fac diferența. Livingul, care este camera vedetă din locuință, are nevoie de elemente decorative cu adevărat spectaculoase, care să o scoată din anonimat. Pentru un living modern, este recomandat să integrezi statui, busturi și mulaje arhitecturale pentru un efect unic. Însă, nici tablourile abstracte de la pepanza.ro nu ar trebui să lipsească, pentru a completa perfect decorul livingului tău. Nu te teme, nu trebuie să scoți din buzunar o avere dacă decizi să vizitezi câteva magazine vintage acolo unde poți găsi obiecte spectaculoase.

  • Joacă-te cu modelele geometrice

Un decor mult prea simplu poate fi monoton și banal, de aceea specialiștii recomandă să adaugi în livingul tău modele geometrice. Există multe opțiuni pentru integrarea formelor geometrice în amenajarea interiorului, iar cele mai utilizate sunt covoarele, textilele, piesele de mobilier sau tapetul cu print geometric. Păstrează totuși o limită și nu te juca cu prea multe astfel de modele pentru că pot avea un efect obositor asupra privirii, iar livingul va fi foarte încărcat.

  • Materialele fac diferența

Materialele integrate într-un living modern sunt esențiale și pot oferi un aspect special livingului tău dacă știi să le alegi pe cele potrivite. Pentru un living mobilat modern, cele mai importante metale care se folosesc sunt cele netede și lustruite, în locul metalelor clasice, tradiționale, în stil de fier forjat. Cele mai utilizate tipuri de metale utilizate pentru amenajarea livingului modern sunt cromul și oțelul inoxidabil.

  • Alege corect culorile
Vezi si:  Principalele standarde de cherestea de fag

O altă modalitate de te bucura de un living ce va atrage toate privirile este să incluzi culorile potrivite, printre care nuanțele neutre și tonurile diferite de alb și negru. Nici culorile primare vibrante (roșu, galben, albastru) nu trebuie neglijate, acestea pot fi folosite pentru a rupe uniformitatea. Culorile vii adaugă energie spațiului și creează puncte de focalizare. Poți folosi o culoare vibrantă pentru perne, covoare, o singură piesă de mobilier și alte decorațiuni mici.

Așadar, dacă vrei un living unic, de invidiat, ține cont de propunerile noastre și vei avea o sufragerie cu adevărat specială.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.