Jocurile care iti permit sa fii oricine

1 minute, 59 seconds Read

Din nefericire, foarte multi oameni au o perceptie mai mult decat denigratoare la adresa jocurilor virtuale, considerandu-le o mare pierdere de vreme si complet inutile, chiar daca stim cu totii ca ele reprezinta in era actuala cel mai popular mijloc de recreere, industria lor generand lunar zeci de milioane de dolari. Aceasta perceptie nu poate fi mai indepartata de adevar. Jocurile pot fi o extraordinara sursa de informatii si pot reprezenta un excelent substituent al realitatii. Astfel, poti sa ai parte de o experienta empirica care s-ar putea sa te ajute foarte mult in viitor, deoarece marea majoritate a jocurilor, mai ales cele din mediul online, nu sunt nimic altceva decat simulari ale unor situatii din viata reala pe care multi dintre noi ne-am dori sa le simtim, insa nu avem posibilitatea din cauza mai multor piedici.

Un exemplu clasic este reprezentat de acele jocuri de imbracat. Noi am cautat acest gen pe internet si am gasit un site interesant care contine doar astfel de aplicatii. Poti sa fii sigur ca milioane de fete si femei de pe tot globul ar vrea sa aiba un dulap imens, de cativa zeci de metri patrati, in care sa existe sute de haine. Dar nu pot. In viata de zi cu zi asa ceva e aproape imposibil. Numai o mana de femei pot sa isi indeplineasca acest vis: cele ce provin din familii foarte bogate, sau cele insurate cu un sot foarte bogat, care si-ar putea rasfata consoarta cu un astfel de dar. Pentru restul raman aceste jocuri.

O femeie ar putea sa isi petreaca intreaga zi intr-o cabina de proba, incercand tot felul de articole de imbracaminte, pana cand se hotaraste sa cumpere unul din ele. Iar de cele mai multe ori nu cumpara nimic. In universul acestor jocuri ea poate face exact acelasi lucru, doar ca stand in fata unui monitor. Nu mai e nevoie sa se deplaseze. Iar asta e un element care a sporit si mai mult popularitatea acestor aplicatii. Pe langa asta, mai conteaza si grafica, precum si varietatea hainelor pe care le poti proba. Aceste jocuri dress up te pot invata cum sa ai mai mult gust in materie de haine, iti pot imunatati simtul estetic si cromatic. Astfel ele pot fi cheia catre transformarea ta intr-o persoana cu stil, super atragatoare si eleganta. Prin urmare, cum ai putea vreodata sa le consideri inutile?

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.