Palete tenis de masa profesionale – pentru un invingator profesionist

author
2 minutes, 33 seconds Read

Tenisul de masa este unul dintre cele mai practicate jocuri din Romania la nivel de amatori. Este un joc foarte raspandit datorita faptului ca mese de ping-pong se gasesc in mai toate salile in care se practica diferite activitati cu tenta sportiva, precum biliardul sau bowling.
Numai ca, de cele mai multe ori jucatorii nu sunt foarte multumiti de paletele ce le sunt puse la dispozitie. Cei mai experimentati recunoasc o paleta care este foarte buna, de una care are deficiente din fabricatie sau aparute cu timpul, datorita uzului zilnic. Daca iti doresti sa ai intotdeauna un numar cat mai mare de jucatori experimentati in sala de jocuri, trebuie sa le oferi palete de tenis de masa profesionale, pentru a reusi sa-si expuna cel mai bun joc in fata adversarului direct.
Sunt o multime de tipuri de palete de tenis de masa profesionale, realizate pentru diferite tipuri de jucatori. Exista pe piata palete de tenis de masa pentru jucatori defensivi, precum exista si palete pentru jucatorii ce au un stil de joc ofensiv. Acestia cu siguranta iti vor cere o paleta de joc potrivita stilului propriu. De asemenea, se pot cumpara fete de palete suplimentare, specifice mai multor tipuri de jucatori, astfel incat, prin simpla aplicare a fetei sa se realizeze suprafata de paleta specifica unui anumit stil de joc.
In ceea ce priveste stilul ofensiv, jucatorii experimentati pot alege o fata DHS Hurricane 3 NEO. Este o fata de paleta realizata dintr-un material special, care se potriveste perfect pentru jucatorii de tenis de masa cu o experienta certa si care practica un stil de joc ofensiv indiferent de adversar. Este o fata de paleta ce imprima o viteza foarte mare, astfel incat nu este deloc recomandata jucatorilor neexperimentati, care nu pot anticipa intr-o fractiune de secunda viteza cu care se va intoarce mingea din paleta adversarului. Fiind o fata ce imprima o viteza foarte mare mingii lovite, controlul este specificat ca fiind de la mediu spre bun, ceea ce inseamna ca jucatorul trebuie sa fie cu adevarat unul experimentat, pentru a avea un control al paletei foarte bun acumulat o data cu experienta adunata in joc.
Buretele tare al acestei fete este realizat printr-o tehnologie de ultima generatie, tocmai pentru a intruni toate caracteristicile impuse de catre Federatia Internationala de Tenis de Masa. Buretele este lipicioas, dar de nivel mediu, astfel incat sa imprime directia corecta mingii lovite. Aceasta fata de paleta este ideala pentru jucatorii avansati si cei profesionisti care prefera sa atace prin lovituri rapide de tip topspine, iar acest lucru se datoreaza in special combinarii unui burete tare cu un tip de cauciuc lipicios.
Fata de paleta de tenis DHS Hurricane 3 NEO nu este recomandata acelor jucatori care au un stil defensiv si nici celor ce au un stil de joc all round, care, practic, alterneaza loviturile ofensive cu atitudinea defensiva. Acestia pot intampina reale probleme in a se adapta cu suprafata acestei fete, de aceea se recomanda numai jucatorilor de nivel avansat care au un stil de joc ofensiv si care sunt deja obisnuiti cu o astfel de suprafata.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.