Zece vise comune si semnificatia lor

1 minute, 36 seconds Read
  1. Animale – reprezintă de multe ori o parte a psihicului, care se simte legat de natura si de supravietuire. „Fiind urmărit de un prădător” sugerează ca ascunzi emoțiile reprimate cum ar fi frica sau agresiunea.
  2. Bebelusii – pot simboliza dorința de a produce urmasi, sau propria ta vulnerabilitate. Acest vis poate semnifica, de asemenea, un nou început.
  3. Fiind urmărit – este una dintre cele mai frecvente vise în toate culturile. Aceasta înseamnă că vă simțiți amenințat.
  4. Hainele – modul în care doriți ca alte persoane să va perceapa. Daca ce visezi reflecta simbolul unor haine ponosite, te poti simti neatractiva sau uzata. Acest vis poate reflecta o schimbare in stilul de viață.
  5. Crucile – sunt interpretate subiectiv, în funcție de convingerile tale religioase. Unii o văd ca simbolizând echilibrul, moartea, sau sfarsitul unei etape a vieții. Circumstanțele specifice vor ajuta la definirea acestor simboluri in vis.
  6. Examene – poate semnifica auto-evaluare; reflectă o parte din personalitatea ta sau viata avuta sub control.
  7. Moartea – unui prieten sau iubit/a, reprezintă schimbarea (finaluri și noi începuturi) și nu este o predicție paranormala de orice fel. Dacă sunteți recent indoliat, ar putea fi o încercare de împăcare cu evenimentul.
  8. Alimente – se spune ca simbolizeaza cunoștințe, pentru că hrănește corpul la fel cum informația hrănește creierul. Hrană pentru gândire?
  9. Demonii – sunt entități malefice mascate care semnifică emoții reprimate.Puteți simți nevoia de a schimba propriile comportamente in mai bine.
  10. Parul – are legături importante cu sexualitatea, potrivit lui Freud. Părul abundent poate simboliza virilitate, în timp ce tăierea părului de pe cap într-un vis arată o pierdere a libidoului. Pierderea parului poate exprima, de asemenea, o teama literală a merge chel sau de a devenii neatractiv.
Vezi si:  De ce visam?

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.