parchet stratificat

Parchet stratificat de la Decolandia

author
2 minutes, 29 seconds Read

parchet stratificat

Se considera ca parchetul este acel tip de pardosea care mareste cel mai mult valoarea unei incaperi si implicit a locuintei. In plus, parchetul se mai remarca si datorita proprietatilor sale de a dispune de o perioada de viata mare, fiind in acelasi timp usor de intretinut precum si de curatat. Parchetul contribuie de asemenea si la schimbarea atmosferei intr-o anumita incapere sau a decorului, daca este ales corespunzator in functie de varietatea de culori si modele care  sunt existente pe piata. Si nu in ultimul rand, trebuie de mentinat ca informatii generale, ca parchetul, fata de alte tipuri de pardosele, nu pune in pericol sanatatea persoanelor care locuiesc in acea locuinta, ba dinpotriva, acesta creaza si mentine un mediu de trai sanatos si curat.

Printre multimea de tipuri de parchet care exista in prezent si care sunt folosite, se remarca parchet stratificat datorita fatului ca intruneste toate proprietatile prezentate mai sus si o multime de altele.

Tipuri de parchet stratificat

Parchetul stratificat poate fi de mai multe tipuri, precum si de mai multe modele si culori. Alegerea parchetului de acest tippotrivit pentru locuinta ramane strict la latitudinea dumneavoastra.

Facem aceasta afirmare pentru ca fiecarui persoane ii plac anumite culori sau anumite modele. Si cum dumneavoastar veti locui in constructi finisata este foarte important ca tot dumneavoastar sa fiti cel care sa se simta bine si sa traiasca intr-unmediu confortabil si amenajat dupa bunul plac.

Avantajele parchetului startificat

Daca va intrebati de ce sa alegti un parchet stratificatin defavoare unui alt tip de pardosea, atunci trebuie sa stiti ca parchetul din lemn startificat este rezulta din materiale naturale

Vezi si:  Sisteme de supraveghere video. Tipologii si domenii de aplicabilitate.

Din alt punct de vedere, acesta este un parchet foarte reusit si care are o rezistenta foarte mare la uzura. Acest lucru se datoreaza tehnicilor si metodelor noi de  producere prin folosirea unor suprafete de lemn de 3.5 mm precum si prin finisarea prin aplicarea mai multor straturi de lac ecologic.

De asemenea, parchetul startificat se remarca prin faptulca este foarte usor de montat. Aceasta lucrare poate fi realizata de catre orice persoana, chiar si de cele care nu au experienta in acest domeniu.

Si nu in ultimul rand, trebuie mentionat ca avantaj al parchetelor stratificate, faptul ca acestea reprezinta o buna metoda de usurare a incalzirii unei incaperi prin contribuirea si prin intermediul podelii. Fiind realizat doar din produse naturale, parchetul startificat are marea calitate de a contribui la mentinerea precum si la amplificarea temperaturii in incaperea in care este montat.

Parchet startificat de la Decolandia.

Pe siteul www.decolandia.ro ve-ti gasi o gama larga de produse de parchet stratificat. In plus acestea sunt oferite in diferite modele precum si in diferite culori. Astfel, dumneavoastra ve-ti putea allege dintre multimea de parchete oferite pe cel care va atrage cel mai mult si care se potriveste cel mai bine tipului dumneavoastra de constructive.

Deasemenea, toate informatiile necesare pe care trebuie sa la stiti despre produsele pe care urmati sa le achizitionati va sunt oferite tot pe siteul acestei companii.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.