Poate tigara electronica sa devina mai populara decat cea clasica?

1 minute, 44 seconds Read

mod-tigara-electronicaȚigară electronică reprezintă o realitate din ce în ce mai bine conturata. Este prezentă în mai toate centrele comerciale, dintr-un număr din ce în ce mai mare de magazine online si in foarte multe buzunare. Cu siguranță, fumătorii înrăiți sunt încă reticienti în ceea ce privește această nouă variantă de a fuma, însă reticenta lor este în scădere iar numărul celor care adoptă varianta e-tigarii este în creștere.

Poate țigara electronică să depășească popularitatea tigarii clasice?

Răspunsul este unul clar: da. În cei 12 ani de viață, tigara electronica a reușit să fie adoptată de milioane de fumători si sa contureze o adevărată industrie. Există țigări electronice din ce în ce mai performante, cum ar fi categoria de tigari electronice smokemania iar cunoștințele despre efectele acestor produse sunt mai vaste, pe zi ce trece.

Încet, dar sigur, fumătorii conștientizează avantajele majore oferite de acest tip de fumat:

– fumatul electronic nu prezintă un risc ridicat de îmbolnăvire. Dacă în tutun există peste 4000 de substanțe cancerigene, în e-tigara acestea nu au fost descoperite.

– senzația oferită este aceeași. Nu vei simți o diferență majoră între țigară clasica si cea electronica.

– poți folosi e-țigară oriunde. Tutunul este interzis în foarte multe locuri publice. Nu același lucru se poate spune despre țigara electronică. Poti sa fumezi în acest mod aproape oriunde, începând cu mijloacele de transport în comun și terminând cu restaurante si cu locul de muncă.

– prețul e țigării poate fi unul foarte bun. Pare greu de crezut, însă dacă alegi cu atenție țigară pe care o fumezi, poți obține un preț mult mai bun decât în cazul țigărilor din tutun.

Fara doar si poate, fumatul electronic poate deveni, în viitor, o obișnuință sj poate lua locul tutunului. Poate că va dura destul de mult până să se întâmple acest lucru, însă o astfel de evoluție este o certitudine.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.