Pregatirea unui team building – despre locatii

2 minutes, 30 seconds Read

Inceputul de an pare sa aduca pentru numeroase companii nevoia unor schimbari ori transformari majore; acestea pot fi implementate cel mai adesea direct de catre conducere. Insa atunci cand lucrurile par ca se refera la latura resurselor umane, parca situatia devine mai complicata. Angajatii unei firme sunt cel mai adesea o masa neomogena, alcatuita din oameni de diverse varste, de diferite nivele. Este dificil a-i face sa lucreze impreuna, intr-unul sau in mai multe departamente, aducandu-si fiecare aportul pentru binele firmei sau organizatiei.  Mai mult de atat, acestia trebuie sa se cunoasca mai bine reciproc (dar si individual), sa invete sa isi rezolve cat mai eficient conflictele, sa fie corecti si sa prinda si ei viziunea companiei.  Astfel, apare ideea apelarii la echipele de profesionisti ce organizeaza cursuri si programe de imbunatatire a muncii in echipa. Despre aceste metode de lucru si zonele specifice in care isi desfasoara activitatea, vom vorbi in randurile urmatoare. Vezi aici locatii team building prin Vertical Adventure ce se pot potrivi oricaror dorinte de activitati outdoor.

In tara noastra, datorita reliefului si conditiilor meteo, exista o multitudine de locatii ce pot sa fie alese pentru astfel de programe. Unele dintre acestea sunt special alese, pe baza mai multor criterii, pentru a face fata unor anumite scenarii si activitati ce sunt planificate de la inceput. Pentru a veni in ajutorul companiilor ce aleg un astfel de program outdoor, siteurile de specialitate pun la dispozitie anumite informatii, in aceste categorii de pagini.  Multe dintre ele se refera la descrieri bazate pe text,  in vreme ce altele au in centru informatii de tip multimedia:

Vezi si:  Ce o sa vizitati in vacanta in Muntenegru?

– tururi vizuale de 360 de grade

– panorame foto sau video

– imagini si fotografii

– harti si date legate de acces (prin metode clasice sau Google maps)

– date legate de amplasarea exacta a respectivei locatii

– informatii legate de clima, altitudine, flora si fauna

– posibilitati de cazare in respectivele zone

Romania se remarca in peisajul european prin gama variata de munti, rauri si zone rurale. Astfel, locuitorii tarii noastre pot sa isi dezvolte astfel de programe de team building in locatii ca:

– Clisura Dunarii

– Cheile Nerei

– Cheile Butii

– Valea Cernei

– Suncuius – Defileul Crisul Repede

– Sibiel – judetul Sibiu

– Defileul Jiului.

De asemenea, aceste locatii sunt disponibile si pentru programe de outdoor adventure, ce implica anumite sporturi, mai mult sau mai putin extremee, individuale sau de echipa; ne referim aici la  tiroliana, rapel, rafting, canyoning, catarare, explorare pesteri, supravietuire, paintball, orientare, trekking. Pentru necunoscatori, aceste zone pot sa apara ca extrem de atractive – in acelasi timp insa, ele se pot dovedi periculoase, daca nu se urmeaza traseele marcate ori daca nu se folosesc  echipamentele adecvate, intr-un mod corect. Tocmai de aceea, apelarea la echipele acreditate de team building, autorizate pentru a indruma participantii in astfel de activitati, este cea mai buna decizie. Mai multe detalii despre aceste locatii de team building si configurarea corecta a unui astfel de program pot fi obtinute la Vertical Adventure Timisoara.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.