Electronic Doctor: Eliminarea vergeturilor printr-un tratament revolutionar

2 minutes, 2 seconds Read

Un tratament cu rezultate extraordinare sub numele de Electronic Doctor a aparut in Romania. Acest dispozitiv medical foloseste undele electromagnetice pentru a repara tesuturile. Procesul are loc prin sinteza de colagen si elastina, substante care ajuta la intinerirea pielii. Terapia cu electronic Doctor permite inmultirea celulelor care secreta colagen refacand astfel distrugerile la nivel celular.

Esential este faptul ca Electronic Doctor actioneaza in adancime eliminand vergeturile in mod eficient. Noul tratament are efecte durabile asupra dermului, stratul profund al pielii, diferentiindu-se net de alte metode de eliminare a vergeturilor prin faptul ca acestea actioneaza doar asupra epidermului, care este un nivel superficial. In realitate vergeturile sunt distrugeri celulare in derm, in timp ce epidermul se poate pastra intact. Undele electromagnetice emise de Electronic Doctor stimuleaza proliferarea celulara si repara reteaua celulara intrerupta. Efectele dispozitivului activeaza capacitatea organismului uman de a-si reface infrastructura celulara fara efecte secundare asupra sanatatii avand in vedere ca este secretat din interior.. De subliniat este si faptul ca acest tratament este certificat la nivel european. Foarte important este faptul ca Electronic Doctor confera pielii elasticitate si rezistenta.

Oricine poate testa campul electromagnetic de frecventa si putere controlata produs de Electroni Doctor pentru eliminarea vergeturilor in orice clinica de specialitate.

Electronic Doctor poate fi folosit intr-un mod placut. Pacientul nu trebuie sa sufere interventii chirurgicale sau alte neplaceri din partea medicului. Fiecare persoana care doreste sa scape de vergeturi poate privi la televizor, lucra la calculator sau lectura o carte in timpul tratamentului. Asadar aceasta terapie, pe langa faptul ca nu are reactii adverse, este una non-invaziva. O veste buna pentru pacientii care nu pot veni la clinica este ca Electronic Doctor se poate deplasa la ei. Un reprezentant din parte clinicii care are clarificarea necesara poate veni la domiciliul pacientului pentru instalarea dispozitivului medical Electronic Doctor.

In plus, asa cum am amintit mai sus, tratamentul este omologat de Uniunea Europeana. Rezultatele sunt de durata, regenerarea celulara fiind stimulata ca un proces natural care porneste din interiorul corpului.

Electronic Doctor se poate folosi si pentru prevenire, pentru a intarii reteaua celulara si a face dificila instalarea vergeturilor care sunt niste cicatrice in derm. Colagenul nou secretat sustine epidermul solidificand structura demului.

Tratamentul se realizeaza prin pozitionarea aplicatoarelor Electronic Doctor in zonele afectate de vergeturi. O sedinta dureaza doua ore, interval in care impulsurile electromagnetice stimuleaza refacerea structurii celulare. Totusi acest interval poate fi adaptat la situatii particulare: varsta, diferite afectiuni, dimensiunea zonei afectate.

2l

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.