Relaxeaza-te alaturi de Fluturi de Irina Binder, volumul 3

author
1 minute, 27 seconds Read

fluturi-volumul-3_225177_1_1467107630Romanul de debut al autoarei romance Irina Binder a stranit valuri in literatura romaneasca si a castigat o multime de cititori in ultimii ani. Fluturi de Irina Binder, impartit in doua volume, a fost publicat in 2012, iar in anii 2013 si 2014 a reusit sa se pozitioneze printre cele mai bine vandute carti din tara noastra. De aceea, Fluturi volumul 3 este foarte asteptat de cititorii din toata tara.
A fost publicat de curand Fluturi vol 3 de Irina Binder, iar daca va doriti o lectura interesanta pentru vacanta de vara, atunci puteti comanda cel mai nou volum al tinerei scriitoare cu ajutorul librariei online Diverta.
De asemenea, Fluturi de Irina Binder, volumul 3 poate reprezenta cadoul ideal pentru cineva drag, care a citit cartile autoarei romance.
In Fluturi de Irina Binder, vol 3, cititorii vor afla care este sfarsitul povestii de iubire dintre personajele principale ale romanului, Irina si Robert.
Daca primele doua volume promiteau o lectura plina de o multime de trairi si sentimente contradictiorii, nici Fluturi vol 3 nu se dezminte de la aceasta regula, eroii confruntandu-se cu conflicte interioare, tensiuni si sentimente mistuitoare.
Irina Binder, in Fluturi volumul 3, reuseste sa-si poarte cititorii prin toate cotloanele sufletelor umane si prin pasiunile si slabiciunile pe care fiecare dintre noi le avem. De altfel, volumul 3 din Fluturi este cu atat mai asteptat pentru ca este si ultimul din serie si cei interesati vor afla daca va prima iubirea sau simtul datoriei fata de cei dragi.
Scriitoarea romanca s-a facut cunoscuta prin intermediul scrierilor sale de pe blogul personal, de care se ocupa inca din 2010 si care a ajuns, de curand, la 10 milioane de vizualizari.
Relaxeaza-te si tu alaturi de volumul 3 din Fluturi de Irina Binder si afla cum se termina povestea de iubire dintre Robert si Irina!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.