Kathy Jacobs modelul de 56 de ani care s-a fotografiat in costum de baie

Kathy Jacobs modelul de 56 de ani care s-a fotografiat in costum de baie

author
1 minute, 54 seconds Read

Kathy Jacobs este un model in varsta de 56 de ani care va aparea in cadrul revistei Sports Illustrated prezentand editia de costume de baie din 2020. Acceseaza https://www.fullonline.ro/category/social pentru a descoperi care sunt celelalte cinci modele care vor mai aparea in cadrul revistei.

Aceasta are si un cont de Instragram pe care este foarte activa. Din toate pozele ei iti vei da seama ca frumusetea nu are varsta.

    Cum reuseste Kathy sa arate atat de bine?

Aceasta a reusit sa inlature prejudecatile conform carora femeile ar trebui sa aiba anumite dimensiuni pentru a fi model. Kathy nu este la prima experienta cu modeling-ul, aceasta a avut in trecut colaborari la New York. In anii 90 Kathy a semnat cu agentia Ford Models „Este minunat că revin la modeling”, a spus Kathy.

„M-am reinventat de atâtea ori”, a mai spus aceasta. Dupa ce nu a mai fost model, Kathy a avut cateva aparitii in show-urile “ The today show” si “ The Rachel Ray Show”. Mai mult de atat aceasta si-a lansat si propria colectie de produse de ingrijit Beauty Batters.

Pentru a putea arata atat de perfect la 56 de ani, Kathy a marturisit ca este foarte stricta cu alimentatia „Nu mănânc pâine, paste, cartofi, orez, carne sau dulciuri. Dar mănânc pește.” a declarat aceasta.

In luna februarie a acestui an, Kathy a fost extrem de emotionata dupa ce a aflat ca va poza pentru Sports Illustrated „Sunt încă în stare de șoc. Pentru mine înseamnă enorm, e o provocare pentru toate doamnele de vârsta mea. Eu am 56, iar persoanele trecute de 55 de ani sunt considerate deja bătrâne”, a declarat Kathy la acea vreme.

Vezi si:  Cum sa te imbraci adecvat pentru o calatorie

Pentru ea a fost un vis devenit realitate  „Mi-am propus să pozez în bikini pentru Sports Illustrated”.

„În urmă cu un an, mi-am dat demisia de la locul de muncă și am vrut să fac asta pentru ultima dată. Și am făcut modeling și am avut câteva job-uri și în actorie. Iar anul acesta am câștigat acest concurs. Este o nebunie. Pentru persoanele care consideră că este prea târziu pentru ele, eu sunt acolo să le spun că nu este așa. Vreau să le spun să aibă încredere în ele.” a mai declarat Kathy.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.