Femeile sunt mai singure dupa casatorie

author
2 minutes, 30 seconds Read

Cand suntem indragostite totul este roz. Dar vine momentul pentru a ne intemeia o familie.

Ce este familia? Nu este necesar sa numaram toate posibilele probleme si greutatile legate de acesta. Dar de ce femeile se simt mai singure dupa casatorie, chiar mai mult decat in cazul in care acestea au avut un barbat?

In familie exista un nou concurs, care este mai rau decat vecinul nostru. Acesta este locul de munca. Dar, daca barbatul lucreaza intr-o fabrica în timpul sau liber nu se va gandi la locul de munca. Dar lucrurile nu sunt asa cu barbatii care se ocupă cu activitatea de arta sau de afaceri.

In dimineata el are nevoie de un mic dejun rapid, dar nu intotdeauna, lucreaza pe timp de noapte, in mod constant vorbeste despre colegul sau de departament, rapoarte si procente. El nu observa o rochie noua sau parul sotiei sale. Dar de ce vorbim despre rochie atunci cand el nu are macar puterea de a face dragoste cu femeia lui. Si pentru această obligatie, cuvintele de amor pasional sunt nepotrivite pentru o lunga perioada de timp. Problema insolubilă! Dacă sotul munceste mult, va trebui sa renunte la satisfactia femeii, insa daca n-o face, banii pentru intretinerea familiei nu vor mai ajunge. O solutie medie ar trebui sa fie gasita.

Ce ar trebui sa faca sotia cu un sot dependent de munca, cum va face fata situatiei? Mai intai de toate sa fie constienta de sentimentele ei! Ce nu îi place? Nu există dragoste, flori si cadouri, exista o nevoie de ajutor in gospodărie si atunci cand vine cresterea copiilor?

Mai multe despre teoria de cuplu vezi aici: http://www.mirese.frumoasele.ro/cuplu

Daca problema este legata de amor, nu-i spuneti, ca nu sunteti satisfăcuta, pentru ca el va castiga complexe. Aceast lucru ar putea duce la impotenta din cauza unor probleme psihologice. Tu ar trebui să urmeze scopul tau in două directii – în curs de dezvoltare in pat, îmbunatatirea stării de sănătate a omului. Trucuri de femei simple, sfaturi si lenjerie de corp senzuala în acest caz ar putea fi inadecvat. Incercati sa sporiti sensibilitatea ta. Modificati meniul sotului tau. Adaugati nuci de pin, miere, ginseng. Utilizați ceapa rosie.

Incercati să folositi timpul petrecut impreuna rational. Fă tot ce te face aproape. Vorbeste despre sentimentele tale, sugestii, acte. Nu este necesar să se discute despre anumiti oameni si evenimente care nu sunt legate personal de voi. Lauda-ti barbatul pentru faptele sale mici care te fac fericita! El încearcă sa te faca fericita, chiar dacă nu-l observi. Aceste minute va fac mai apropiati. Multe cupluri nu pot ajunge la asta nici in ani.

În familia totul depinde de salariul său. Are el siguranta de a intretine familia, de a plăti facturile, mancarea pentru toată lumea? Dacă venitul dumneavoastră nu este mare si nu vedeți perspectivele aveti nevoie de o discutie serioasă pentru a ajunge la o intelegere. Puteti sa va angajati si dvs ca femeie.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.