petrecere restaurant italian bucuresti

Petrecere într-un restaurant cu specific italian

author
1 minute, 39 seconds Read

 

petrecere restaurant italian bucuresti

Acum ceva timp în urmă am fost cu prietenul meu într-un restaurant italienesc la o petrecere organizată de un amic din grupul lui de prieteni. Inițial nu am fost foarte încântată deoarece nu știam exact la ce să mă aștept, nici cercul nu îl cunoșteam prea bine. Ideea de a mânca într-un restaurant italian din București mi-a surâs și am considerat ca indiferent de atmosferă, voi mânca bine.

Cum te simți într-un restaurant cu specific italian?

Așa cum am și bănuit, în restaurantele italiene din Bucuresti se mănâncă foarte bine. Încă din momentul în care am spus că îmi voi însoți prietenul la petrecerea aniversara a amicului său, am și sperat că cel puțin mă voi delecta cu o mâncare deosebită. Ceea ce m-a impresionat însă a fost faptul că m-am simțit acolo ca într-o familie: personal amabil, binevoitor, zâmbitor, mereu atent să ai tot ce îți trebuie. Muzica a fost de milioane, confortul de notă maximă. Deși am plecat cu o oarecare reticență la acea petrecere, am înțeles că într-un restaurant italian din București nu ai cum să te simți decât bine.

Și eu mă gândesc în mod serios să îmi organizez petrecerea de ziua mea de naștere în același loc, știind acum că dacă vorbesc înainte cu personalul restaurantului, acei oameni vor face tot ce le stă în putință ca totul să fie după cum îmi doresc eu. De multe ori, organizatorii de astfel de evenimente găsesc lucruri la care tu nici măcar nu te-ai gândit. Cu siguranță voi reveni frecvent și doar pentru a lua masa în acest loc deosebit, știind că oamenii își fac treaba cu drag, cu dăruire și cu talent. De ce să mergi undeva unde ești tratat superficial, când în restaurantul italian din București te poți simți perfect?

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.