1

Sa intelegem mai bine izolarea podurilor si a mansardelor

2 minutes, 15 seconds Read

1La ora actuala, vedem ca multe clădiri au fost proiectate cu spații de mansardă ori poduri usor de accesat – insa aproape deloc locuibile. De aceea, numeroase gospodării utilizează aceste locuri (doar) ca spatiu depozitare suplimentară, așezând scânduri peste grinzile izolate.

In ultimii ani insa, odată cu introducerea unor cerințe mai ridicate de izolare si eficiență energetică, a devenit tot mai necesară o izolație mai profundă a mansardei. Daca izolația acestei parti din casa nu este corect realizata (sau lipseste complet), rezultatul va fi o eficiență redusă a izolației și, astfel, nu se va câștiga eficiența energetică necesară. Produsele de top de la IzolatiiNaturale.ro – vezi aici promotii la izolatia cu celuloza STEICO – oferă consumatorului nu doar spațiul de locuit ori de depozitare dorit, ci mențin proprietățile de izolație necesare pentru eficiență energetică. Astfel, toate incaperile si toate spatiile casei au de castigat!

izolatii-celuloza

Cand lasam natura sa fie inginerul suprem…

Steico a gasit solutia perfecta pentru izolarea podului sau a mansardei: celuloza, suflata sau pulverizata. Avantajele sunt multiple:

  • Mai putina manopera, zero mizerie

Pachetele cu celuloza comprimata sunt ambalate atent, fiind rezistente la apa si usor de manevrat.  Celuloza vine apoi inserata in aparatul de pulverizat izolatia. Masina pompeaza de afara (din curte sau din strada), fara mizerie, fara deseuri. Totul este gata in doar cateva ore!

  • Umplere completa a golurilor

Fibrele se imprastie, in functie de densitatea si parametrii alesi, in pereti, pe acoperis sau pe tavan. Treptat, in mod progresiv, ele se „compacteaza”, umpland toate golurile! Cand respectivul spatiu, este plin, furtunul este fortat in afara, in mod automat.

  • Scurgeri de aer impiedicate
Vezi si:  Materiale de acoperisuri de calitate prin Monsena

Beneficiile sunt numeroase: izolatia se adapteaza dupa conturul constructiei sau a respectivului spatiu pe care trebuie sa il umple; spatiul este umplut, omogen; totul dureaza foarte putin; nu vor aparea punti termice.

Cum se reflecta aceste lucruri in viata celor ce locuiesc intr-o casa izolata cu celuloza, in urmatoarele zile, luni si ani?

  • Platesti facturi mai mici, luna de luna

Izolația STEICO scade sumele necesare incalzirii locuintei în timpul iernii cu până la 35%.

  • Confort mult sporit

Vara, izolatia tine caldura la distanta. In acelasi tim, ajuta la pastrarea unui aer curat si un microclimat sănătos.

  • Izolatie naturala = O casa sanatoasa

Fata de alte solutii de izolare, celuloza are ZERO emisie de substanțe volatile periculoase pentru sănătatea umană și pentru mediu.

  • Adio galagie!

Celuloza STEICO asigură o izolație fonică perfectă.

  • Performațe termice sporite

Descopera toate testele pe site si pe social media, pe Izolatiinaturale.ro!

  • Risc redus fata de daunatori sau incendii

Materiale tratate împotriva focului, mucegaiului, insectelor şi rozătoarelor.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.