clinica-stomatologica-dentaplus-bucuresti-echipa

Secretele unui zâmbet care atrage toate privirile

2 minutes, 42 seconds Read

clinica-stomatologica-dentaplus-bucuresti-echipaSimți că ai nevoie de o schimbare în ceea ce privește zâmbetul tău, dar te temi? Îți dorești zâmbetul perfect și nu știi cum să-l dobândești fără durere? Atunci trebuie să descoperi soluția: zâmbetul la care visezi vine la pachet cu ajutorul unor fațete dentare.

Pentru a înlătura orice dubiu referitor la fațetele dentare, am adunat câteva avantaje pe care să le ai în vedere atunci când iei o decizie:

  1. Rezultate rapide – După câteva ședințe, vei putea observa rezultatele incredibile. Se realizează în cadrul a doar două ședințe, iar dinții sunt vizibili mai albi, dantura aproape perfectă și estetica devine corectă.
  2. N-au nevoie de întreținere deosebită – Dacă ești o persoană cu puțin timp la dispoziție, dinamică și mai mereu pe drumuri, nu te teme, fațetele dentare nu sunt pretențioase.
  3. Durată cât mai lungă – Au durabilitate mare, așadar nu te gândi că vei fi nevoită să le schimbi cât mai des. Ele rezistă între 7 și 15 ani, fără a să-ți creeze probleme precum colorarea dinților.
  4. Durere inexistentă – Poate că frica de doctor te îndeamnă să stai pe loc și n-ai curajul să faci pasul, dar aplicarea fațetelor dentare nu doare. Procedura este cât mai simplă și nu creează disconfort.
  5. N-au vârstă – Sunt pentru oricine își dorește să facă o îmbunătățire, indiferent de vârstă. Un zâmbet frumos trebuie păstrat sau dobândit în fiecare etapă a vieții.
  6. Adio pete! – Da, ai auzit bine, nu este nicio glumă! Cu fațetele dentare poți bea ciocolata caldă preferată sau o cafea delicioasă, fără să te îngrijorezi că albul dinților va dispărea.
Vezi si:  Cum preparam un ceai indian

În funcție de materialul fațetelor, fie că este vorba de cele din ceramică sau  de cele făcute din compozit, vizita la o clinica de stomatologie buna este obligatorie. Dacă dorești să faci procedura, ai nevoie de un control detaliat. Există cazuri de pacienți care se pot confrunta cu gingivita, iar pentru ei trebuie găsită soluția optimă.

Totuși, fațetele dentare au devenit rapid virale după ce nume sonore din industria cinematografică sau muzicală au ales să și le etaleze. Este printre cea mai sigură și avantajoasă procedură atât pentru albirea dinților, cât și pentru dobândirea unui zâmbet atrăgător. Atenție însă: ele nu înlocuiesc nevoia corectării mușcăturii, echilibrării ocluzale și articulare –  în absența unui echilibru funcțional în articulații și mușchi, fațetele nu vor avea durata de viață și efectul scontat. Prin urmare, înaintea tratamentului cu fațete este foarte probabil că medicul stomatolog să-ți recomande un tratament ortodontic sau de relaxare musculară. De aceea, într-o lume în care standardele de frumusețe sunt clar exprimate și în care există o varietate largă de ajustări pe care le poți face, optează pentru fațetele dentare în contextul sănătos. Fii fericit/ă cu zâmbetul tău și lasă-l să fie admirat de câte ori vei avea ocazia.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.