Sfaturi pentru organizarea unei nunti ieftine

2 minutes, 9 seconds Read

Nu este un secret ca nunta, cel mai adesea, consuma cea mai mare parte din buget. Prin urmare, reducerea costurilor va aduce cele mai importante economii, ceea ce este necesar pentru organizarea unei nunti ieftine.

Nu este in niciun fel recomandat sa cumperi produse ieftine de calitate scazuta si chiar mai mult, alcool de proasta calitate. Sau sa alegi o cantina de fabrica in loc de un restaurant confortabil.

Sfaturi

Te sfatuim, in primul rand, sa reduci numarul de oaspeti, pentru a reduce costul nuntii. O idee buna pentru o nunta modesta este de a organiza o vacanta in timpul careia sa aiba loc si nunta. Aceasta optiune a vacantei va fi potrivita, in special daca iti doresti sa mergi in luna de miere dupa nunta.

Este mult mai usor, nu trebuie sa dai prea multe explicatii, timpul de petrecere este mult mai scurt si cu atat mai putin vei avea nevoie de mancare si de bauturi. In plus, inchirierea unui restaurant pentru un timp scurt, este o idee grozava pentru o nunta economica.

Alege cu grija restaurantul. Toata lumea are optiuni diferite, dar este destul de posibil sa gasesti un loc demn cu preturi adecvate. Incearca sa gasesti un restaurant unde ti se permite sa aduci bauturi, alimente, fructe, prajituri. Costul unui banchet in acest mod poate fi redus cu 30-50%.

Servicii de transport

Cea mai usoara modalitate de a reduce in mod semnificativ costul de transport pentru nunta , este de a abandona limuzina. Banii pe care ar fi necesar sa ii cheltui pentru aceasta, vor veni la indemana pentru scopuri mai importante. Ia din timp in considerare planul de mutare si livrare a oaspetilor in locul de vacanta. Este recomandabil sa alegi calea cea mai scurta si cea mai convenabila.

Vezi si:  Elemente esentiale pentru o nunta perfecta

Poate ca oaspetii tai vor fi de acord sa vina singuri. Poti inchiria un microbuz/autobuz sau o masina pentru luna de miere si un microbuz pentru oaspeti. Nu renunta la prezentatorul de nunta, daca inviti mai mult de 10 persoane. 

Cineva trebuie sa ii conduca, sa ii inveseleasca pentru ca invitatii sa se simta bine si sa se inveseleasca. In nici un caz nu merita sa economisesti serviciile unui fotograf de nunta profesionist, chiar daca este planificata cea mai bugetara nunta. Fotografiile de nunta raman amintiri peste ani, care iti vor aminti ca nunta ta frumoasa a fost speciala, chiar daca a fost una gandita economic.

Organizarea unei nunti poate fi un proces lung si anevoios. Prin recomandarile noastre
iti oferim optiuni si idei originale pline de inspiratie, care te vor ajuta sa-ti
organizezi nunta asa cum ai visat!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.