Tipuri de vapat. Cum capeti cea mai buna experienta?

1 minute, 42 seconds Read

Din ce in ce mai multi fumatori aleg sa faca trecerea de la tigara clasica la tigara electronica. Aceste dispozitive electronice sunt din ce in ce mai performante si ofera experiente cel putin la fel de placute ca si in cazul celor clasice, insa cu mult mai multe avantaje:

  • Lipsa mirosului din maini si din haine;
  • Un fumat mult mai sanatos;
  • Lipsa riscului pentru cei din jur;
  • Pretul mai mic.

Tigara electronica este mai complexa decat tigara clasica, asadar, un fumator care cunoaste pentru prima data vapatul s-ar putea sa descopere cu uiire ca exista mai multe moduri de a te bucura de lichidul tigarii. Cele mai importante doua moduri de vapat sunt DTL ( direct to lung ) si MTL ( Mouth to lung ).

Care este diferenta dintre cele doua tipuri de vapat?

Vapatul MTL. Este un stil de vapat care presupune inhalarea vaporilor de tigara in gura, mentinerea lor pentru cateva momente si inhalarea ulterioara in plaman.

Vapatul DTL. Este varianta prin care aburul de la tigara trece direct in plaman.

Diferentele dintre cele doua sunt destul de mari si foarte interesante. In principiu, vapatul MTL este cel care aduce mai multe avantaje:

  • Asigura o aroma mai intensa. Mentinerea aburului in gura poate sa creascad destul de mult intensitatea aromei si sa ofere o experienta mult mai placuta. In cazul vapatului DTL, acest lucru nu este posibil, in conditiile in care aroma reprezinta doar 10% din cantitatea totala de lichid si este posibil sa nu fie sesizata.
  • Consum mai mic de lichid. Cei care fumeaza MTL consuma mai putin lichid de tigara electronica.
  • Posibilitatea de a te bucura de vapat fara costuri prea mari. In cazul fumatului DTL este nevoie de acumulatori de mare putere si de rezistente foarte mici petnru o experienta cat mai placuta. Nu este cazul vapatului MTL, care asigura experiente excelente fara costuri suplimentare.
Vezi si:  Etapele montării aparatului dentar

Evident, vapatul DTL are si el avantaje iar cei care iubesc sa inhaleze cantitati foarte mari de fum il vor prefera intotdeauna. De asemenea, cei care doresc senzatia de tigara clasica, vor prefera acest mod de vapat.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.