Topul celor mai bine platite joburi pentru studenti

author
1 minute, 21 seconds Read

Multi dintre cei care decid sa-si urmeze studiile la universitate se confrunta cu probleme financiare. De aceea, gasirea unui job pe timpul facultatii este o conditie obligatorie pentru multi studenti. Pentru a nu interfera cu studiile, majoritatea cauta joburi part time sau cu program flexibil, pentru a putea participa in acelasi timp si la cursurile de la facultate. Iata cateva dintre joburile bine platite la care nu se solicita experienta:

Videochat

Firmele de videochat din Brasov cum este si VideoChatBrasov.com promit sume considerabile pentru un job part-time, un astfel de job putand fi platit si cu peste 1500 euro net pe luna. Industria are si dezavantajele ei, principalul dezavantaj fiind acela ca videochatul are o reputatie in general proasta. Insa fetele lucreaza exclusiv pentru servere din afara, accesul din Romania fiind blocat. Multe fete apeleaza la astfel de joburi, pentru ca nu au gasit alta posibilitate de a avea un trai decent pe timpul facultatii.

Agent de vanzari

Agentii de vanzari pot fi in general si studenti cu fara experienta, fiindca munca in sine tine mai mult de abilitatile individuale decat de experienta de munca. Ambitia, perseverenta, atentia si munca continua le pot aduce studentilor venituri decente, mai ales daca se lucreaza pe comision la vanzare.

Joburi de freelancing

Aici intra tot ce inseamna editare web, creare continut, photoshop si multe altele. Unele firme prefera externalizarea unor astfel de servicii, conditia prealabila fiind ca angajatul sa cunoasca bine programele de editare si sa aiba ceva experienta. In cazul crearii de continut, gramatica trebuie sa fie perfecta. La aceste joburi se cere seriozitate, atentie la detalii si grija pentru respectarea deadlineurilor.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.