Primul weekend full pe litoral, in special in statiunea Eforie Nord!

1 minute, 33 seconds Read

 

Se pare ca weekendul ce a trecut si anume 21 iunie – 23 iunie a fost primul din aceasta vara cand statiunile estivale s-au umplut aproape pana la refuz. Una dintre cele mai aglomerate locatii, unde gradul de ocupare a locurilor de cazare a fost peste 95% este statiunea Eforie Nord. Datorita tarifelor mici pe care proprietarii unitatilor turistice le practica la inceput de sezon, turistii s-au ingramadit sa-si petreacava vacantele in statiune. Cei mai mult dintre acestia au preferat sa stea doar un weekend dar sunt si persoane ce au rezervare sejururi de 7 pana la 20 de nopti. Cel mai mic tarife de cazare gasit in Eforie Nord in acest weekend a fost de 50 lei/camera dubla/noapte fara mic dejun inclus sau alte facilitati. Oricum este foarte bine daca stam sa comparam tarifele de aici cu cele practicate in statiunea Mamaia unde, la un hotel de 2 stele turistii au scos din buzunar in jur de 120 lei pentru o noapte de cazare.

Daca de 1 mai 2013 litoralul a fost plin de turistii, perioada de dupa, pana saptamana trecuta i-a speriat putin pe proprietarii unitatilor de cazare Eforie Nord deoarece numarul turistilor a fost destul de mic. Acestora “le-a venit sufletul la loc” in timpul saptamnii ce tocmai a trecut cand telefoanele nu incetau sa sune iar turistii din toate colturile tarii dorind sa-si petreaca vacantele in localitate.

Daca va numarati printre cei care doriti sa va relaxati vara aceasta in Eforie Nord, va recomand sa va grabiti cu rezervarea deoarece, datorita tarifelor avantajoase, locurile se ocupa foarte repede. Modalitatea de rezervare generala este prin depunderea unui avans modic de 1 noapte de cazare in contul unitatii turistice , diferenta achitandu-se la fata locului in momentul sosirii in statiune. Grabiti-va sau fiti mai mult ca siguri ca veti avea ceva batatie de cap in cazul in care doriti sa cautati cazare in momentul cand ajungeti in Eforie Nord.

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.