Un birou de traduceri sau un traducator?

author
1 minute, 39 seconds Read

Motivele pentru care am initiat acest subiect sunt multiple, iar cel mai simplu ar fi pentru a remarca avantajele si dezavantajele intre un birou de traduceri autorizate si un traducator autorizat. In cele ce urmeaza vom analiza si explica aceste avantaje si dezavantaje pentru dvs in calitate de potential client.

In primul rand chiar daca dvs nu stiti ce trebuie sa faceti cu actul dvs in afara de faptul ca acesta trebuie tradus, la un birou de traduceri vi se poate oferi consultanta precum – daca aveti sau nu nevoie de apostila sau daca aveti sau nu nevoie de legalizarea actului. In plus, un birou de traduceri autorizate poarta raspunderea pentru mai multe lucruri precum – garanteaza pentru faptul ca traducerile sunt efectuate doar de traducatori autorizati, astfel evitand diverse situatii neplacute cu acestia in parte ca si atunci cand ati fi apelat dvs personal la unul din ei.

In plus, un birou de traduceri colaboreaza cu numerosi traducatori autorizati pe aceeasi limba, astfel evitand situatia de a vi se refuza actul trims spre a fi tradus. Si nu doar atat, daca aveti nevoie de o traducere dintr-o limba straina in alta limba straina, aceasta se poate efectua direct, evitand costuri suplimentare pentru a traduce actul dvs intai in limba romana, dupa care in cea straina. Si nu e tot, unele birouri pot efectua si alte servicii suplimentare precum apostilarea acetlor dvs sau legalizarea lor. Acest lucru va scuteste de alte drumuri la Prefectura si Notari, si evident mult timp economisit pentru dvs.

Un alt avantaj este amplasarea exacta a biroului, in timp ce nu toti traducatorii dispun de un spatiu pentru propriul birou unde sa-si primeasca clientii.

Vezi si:  Localizarea – mai mult decat o simpla traducere

Un birou de traduceri autorizate este apreciat si pentru faptul ca ofera o gama larga servicii pe langa cel de traduceri, precum interpretariat, DTP, colationari, apostilari, legazilari si altele.

De aceea, atat dvs in calitate de client cat si colaboratorii nostri, traducatori autorizati prefera sa conlucreze cu un birou de traduceri decat in varianta directa.

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.