gradinita sector 2

De ce sa iti dai copilul la o gradinita privata

author
2 minutes, 26 seconds Read

gradinita sector 2

Cand vine vorba de un copil sunt intotdeauna decizii de luat si responsabilitati de asumat. Iar educatia este cu siguranta cel mai important factor din viata celui mic, asa ca nu trebuie nicidecum neglijata. Mediul educational in care un copil se dezvolta va avea un impact major asupra sa pentru tot restul vietii, motiv pentru care are nevoie sa fie intr-un mediu suportiv, prietenos, dinamic, plin de acitivitati. Daca sunteti in cautarea unei gradinite care sa ii ofere tot ce se poate mai bun din punct de vedere al educatiei pre-scolare, atunci cu siguranta veti fi incantati de programele gradinitei particulare din sectorul 2, just4kids.

Despre programul de educatie gradinita sector 2

Cand este mic, copilul isi formeaza propriile valori si principii, isi dezvolta increderea in sine, perceptia sa asupra lumii si asupra sinelui, stima de sine; copilul isi va asuma valorile mediului in care se afla si a celui din jurul sau, precum si opiniile acestora. Nu numai ca mediul in care se afla trebuie sa fie tolerant, prietenos, ingaduitor, insa cel mic trebuie sa fie zilnic incurajat in orice face, iar gradinita si educatoarele au un rol foarte important in acest sens. La gradinita sector 2 just4kids copilul dumneavoastra poate sa se implice in diverse activitati menite sa ii creasca aria de abilitati si dezvoltare, precum:comunicare, din punct de vedere fonetic, lexical, dar si gramatica, bunele maniere, regurile din zonele publice, metode de reciclare si protejare a naturii, copiiilor le este incurajata creativitatea prin ore de modelaj, desen, pictura, muzica si sunt de asemenea implicati in activitati sportive, sanatoase.

Vezi si:  Cum raspunzi in interviu: Aveti vreo intrebare pentru mine

Gradinita sector 2 Just4Kids are programe de invatare bazate pe experienta si educatorii si profesorii au inteles nevoile practice de invatare ale copiilor. Pentru ca atunci cand se confrunta cu o situatie in mediul practic este moalitatea cea mai eficienta de a invata, gradinita sector 2 organizeaza diverse activitati speciale pentru cei mici, cum ar fi tabere in care se vor bucura de diverse activitati precum innotul, echitatie, tenis, drumetii, pictura, joc cu arcul, tiroliana, jocuri de echipe si foc de tabara. De asemenea, in timpul iernii cei mici se pot bucura de excursii in care sa invete schi si snowboard.

Gradinita sector 2 le ofera celor mici gustari sanatoase, una sau doua mese pe zi, rechizite, manuale si consumabile. Parintii pot opta fie pentru un program scurt, de la 8.00 dimineata pana la ora 13.00 sau pentru un program prelungit, de la 8.00 dimineata pana la ora 18.00

De ce sa alegeti gradinita privata sector 2

Din punct de vedere al concentrarii si intelegerii nevoilor particulare ale copiilor, sistemele de invatamant particulare se adapteaza mult mai bine pe personalitatea energica si foarte diferita a fiecarui copil in parte. In mediul particular s-a inteles ca fiecare copil are un stil de invatare personal si poate sa fie stimulat doar in felul lui de a acumula informatii despre lumea inconjuratoare. Pentru mai multe detalii despre gradinita sector 2 puteti vizita site-ul oficial www.just4kids.ro

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.