Camere de supraveghere video – solutia cea mai eficienta si accesibila pentru siguranta si protectia ta!

2 minutes, 59 seconds Read

Eficienta si accesibilitatea sunt doua cuvinte care spun mult si care practic reprezinta cele mai inportante caracteristici pe care un produs sau marfa trebuie sa le aibe pentru a fi vandut.

Asa se intampla si in cazul sistemelor de supraveghere video sau a camerelor video, unde cererea este din ce in ce mai mare cu oferte de nerefuzat. Clientii potentiali ale acestor sisteme de supraveghere video sunt atat persoane fizice, cat si persoane juridical, scopul achizitionarii fiind protectia si securitatea bunurilor, a familiei si a locuintei sau a sediului de birou.

Un mare avantaj al acestor camere de supraveghere din punct de vedere al multor firme, companii sau institutii il reprezinta faptul ca poti monitoriza si supravegherea activitatea din acel spatiu de oriunde prin intermediul unui calculator. Gama de sisteme de supraveghere video este una completa, iar decizia asupra camerei de supraveghere video se face in functie de nevoile fiecarui in parte, practic aceste camere de supraveghere se diferentiaza intre ele in functie de caracteristicile tehnice precum: senzorul de imagine, sensibilitatea unei camere de supraveghere video, raportul Semnal Zgomot (SNR), compensarea luminii din spate (BLC), autoamtic Gain Control (ACG) etc.. Scopul acestor produse de supraveghere video este acela de a aduce liniste si siguranta in spatiul unde locuiti si securitate afacerii pe care o conduceti.

Oferta de astfel de sisteme de supraveghere video este diversificata, printre care puteti achizitiona de oriunde doriti atat din mediul online, cat si de pe piata traditionala camerele de supraveghere video cu infrarosu de exterior sau interior, dome de interior, dome mascate sau ascunse de interior, camere de supraveghere video cu DVR 4 canale, 8 canale si 16 canale, camere de inalta definitie PIXIM, DVR stand alone, accesorii pentru aceste sisteme de supraveghere video: suporti, alimentatoare, mufe, cabluri, transceivere UTP, hard discuri HDD, kituri de supraveghere video cu 4 camere cu conect la internet, cu 8 camere sau 16 camere. De asemenea, pentru toate aceste produse exista mai multe modele, toate avand un pret in functie de calitatea acestora, tehnologia si caracteriticile acestora.

Vezi si:  Tot ce trebuie sa stii despre etichetele industriale

Si daca v-ati gandit si hotarat asupra unei camere de supraveghere video de a o achizitiona, cele mai multe magazine atat online, cat si cele traditionale va ofera si servicii de instalare, garantie si service pentru produsele achizitionate, in caz in care clientul solicita aceste servicii postvanzare. De asemenea, in caz in care doriti ca instalarea sistemelor de supraveghere video sa o faceti dvs. aveti la dispozitie cartea tehnica a produsului cumparat unde puteti gasi staturi si informatii cu privire la instalarea si montarea acestora.

Avand in vedere legea in vigoare si faptul ca aceste produse de supraveghere video se supun unor reglementari este bine de consultat aceste legi sau un avocat care sa va confirme daca este corect din punct de vedere legal sa montati acel sistem de supraveghere video in zona in care doriti dvs.

Cateva caracteristici de baza pentru aceste camere de supraveghere video vor fi enumerate mai jos:

–          Flexibilitatea acestor sisteme de supraveghere video care pot fi montate oriunde, important e sa dispuneti de un server si o retea de internet pentru a primi informatiile si a trimite date catre aceste sisteme;

–          Accesibilitatea acestor sisteme de supraveghere video atat din punct de vedere al costurilor, cat si a spatiului unde se comercializeaza aceste produse;

–          Unele dintre aceste sisteme de supraveghere video pot functiona si pe o retea de internet fara fir.

Avand in vedere cele relatate mai sus se poate concluziona ca achizitionarea unui sistem de supraveghere video reprezinta cea mai eficienta cale pentru protejarea sau prevenirea infractionalitatii atat in cazul unei locuite cat si pentru afacerea dvs..

Vezi si:  Huse pentru telefoane inteligente, huse iPhone

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.